Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Advokat Jacob Tøjner fra ditselskab.dk Vækst & Iværksætteri: Reducer kapitalkravet i ApS - del dette i dit netværk

Vækst & Iværksætteri: Reducer kapitalkravet i ApS - del dette i dit netværk

2,179 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 September 2011

Vækst & Iværksætteri:

Hvorfor ikke reducere kapitalkravet til etablering af ApS fra nuværende 80.000 til et mindre beløb. Denne mulighed er uproblematisk udnyttet i flere lande i Europa. Masser af iværksætteri hindres ved at opstille krav om indskud af 80.000 privatbeskattede kroner.. Vær med til at sætte gang i væksten ved at dele denne melding med dit netværk... Det er bare min mening. Hvor mange af jer derude ville sættere mere gang i den, hvis I kunne starte ved indskud af 20.000 eller 10.000.Og ville dette mindre indskud ikke betyde, at I så var i gang..Muligheden eksisterer: 2. selskabsdirektiv (Gab gab) gælder overhovedet ikke for anpartsselskaber. Vi kan (endnu) her i landet, hvad vi vil, på dette område. Hvad forhindrer så lovgiver i at gennemføre dette skridt. Min mening: Ingenting. Hensynet til kreditorerne? Næ.

Tjek min nye artikel på www.ditselskab.dk og del den på facebook eller linkedin, så påvirker væksten også i dit netværk.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Advokat skriver Skriv dig op