Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Advokat Jacob Tøjner fra ditselskab.dk Iværksættermessen 2011 - mød bloggerne

Iværksættermessen 2011 - mød bloggerne

1,467 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 August 2011

Overvejer du en selvstændig tilværelse? Over du etablering af din egen virksomhed? Går du med en iværksætter i maven? Driver du allerede selvstændig virksomhed? Etc. Etc.

Iværksættermessen 2011 i Forum i dagene 9. og 10. september er lige noget for dig.

Husk at tjekke de forskellige events, og husk endelig eventet "Meet the Bloggers", hvor vi er flere fra Amino, der stiller op med krop og sjæl.

Jeg skal tale om dit valg af virksomhedsform ud fra betragtningen om, kommer du, så kan du svare ja på spørgsmålene ovenfor.

Jeg har tænkt mig at formidle min snak med en lille folder, der anskueliggør, hvorfor, hvorfor ikke, og hvilke tanker du skal gøre dig, og hvilke muligheder de forskellige beslutninger giver dig. Du skulle således gerne få det med hjem, at beslutter du dig for at realisere dine drømme, jammen så har du input med på din vej til at træffe nogle velbegrundede valg.

Jeg har også tænkt mig, at jeg lige udgiver en blog om emnet samme dag, sådan at du kan genopleve the feeling fra min peptalk, og genopfriske nogle af de fakta du får smidt i hovedet på dagen. Husk jeg har kun 30 minutter.

PS: Jeg er ikke gået efter mit foredrag. Jeg står klar til at besvare mængder af spørgsmål, så har du sådanne, og kommer du forbi, så skriv dem gerne ned på en seddel med dine kontaktpunkter, så kan jeg også tage fat i dig senere, hvis jeg ikke når dig på dagen.

På forhåbentligt godt gensyn den 9. september 2011 kl. 15.00

Mvh

Jacob Tøjner

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Advokat skriver Skriv dig op