Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Advokat Jacob Tøjner fra ditselskab.dk Inkasso - inkassoprocessen - hvordan får vi fat i debitor - "gør meget selv"

Inkasso - inkassoprocessen - hvordan får vi fat i debitor - "gør meget selv"

5,582 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 August 2010

Fakta: Du har penge til gode... måske mange, måske ikke så mange - under alle omstændigheder gider du ikke sende en masse gode penge efter dårlige... Hvad nu?

Du har overstået kapitlet med rykkerskrivelser, som du i øvrigt har udformet i overensstemmelse med min blog andet sted her på Amino - hvis ikke så åben ny fane, søg på Google: "rykkerbrev rykkerskrivelse" og så kommer artiklen frem asap.

Du sidder nu og overvejer, hvad gør jeg nu. En ting er at du sender sagen til inkasso via mig, se denne anden artikel, men hvad nu med de 15%, hvor heller ikke jeg har effekt?? Hvad gør du så:

Gør det selv - eller lad mig gøre det svære...

1. Gør det selv:

Du går på www.domstolsstyrelsen.dk og læser dig frem til hvordan du lægger sag an mod skyldner, du følger instrukser og anvender 4 arbejdsdage. Fint, men du har spildt en masse tid. Herefter sender du selv sagen i Fogedretten, og møder der og går løs på skyldner...

2. Lad mig gøre det svære...

Vi har allerede haft skyldner til inkasso, og vi forudsætter kravet er mindre end 50.000.

Vi udformer en stævning for dig og sender denne i retten. Du betaler 500 kr. i retsafgift og 1.500 til os for ulejligheden + moms. (Vi forudsætter dette er en inkassosag, hvor der ikke skal udformes sagsfremstilling eller vedhæftes bilag)

Der går 1 måned eller 2, og nu fremkommer dom.

Du sender domsrykker til skyldner, og skyldner betaler. Betaler skyldner ikke, skal skyldner i fogedretten. Hertil skal indgives en såkaldt rekvisition. Vi udformer denne for 650,00 + m + du betaler endnu en retsafgift. Der fastlægges et møde i fogedretten, og du møder selv og repræsenterer dig selv. Vi fremsender fyldig instruks til dig om, hvordan man gør, og hvad du skal spørge om. Dette er inklusive i prisen.

Skyldner møder, og I kommer på rette sport med afdragsordning, som du selv administrerer, eller

Skyldner møder ikke, hvorfor du begærer Politifremstilling. Her betaler du yderligere 400 til systemet, og står selv til rådighed for tilkald når skyldner anholdes af Politiet.

Alternativet er selvsagt, at vi ordner det hele, men så er det ovenstående msåke forklaringen hvorfor det koster penge.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Advokat skriver Skriv dig op