Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Advokat Jacob Tøjner fra ditselskab.dk Iværksætterskatten - hvor svært kan det være... en hurtig politisk bemærkning

Iværksætterskatten - hvor svært kan det være... en hurtig politisk bemærkning

3,140 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 August 2010

Fakta: Ejer man via et selskab mindre end 10% af et andet selskab, bliver der gennemført en årlig beregning af den skat man ville skulle betale, hvis man havde solgt de nævnte ejerandele: altså værdi i januar kr. 100, værdi i december 300, avance: 200, skat (25%) 50... De 50 skal så betales også selvom man ikke har solgt... Vanvittigt eller ej, det er i hvert fald belastende for likviditeten.

Problem: Jamen, jeg (investor) gider ikke længere via mit holdingselskab investere mindre portioner i mindre virksomheder, og færre virksomheder får derfor glæde af den likviditet jeg kunne tilføre.

Brian Mikkelsen vil se på problemet. Uanset vi ikke deler parti, kan jeg kun billige dette. Jo hurtigere jo bedre. Brian, det er såmænd ikke så svært. I loven skal blot tilføjes, at bestemmelserne om iværksætterskat alene skal gælde børsnoterede aktier, og herved er problemet forsvundet.

- og kære Brian, hvis du er lidt frisk, så lad det gennemføre med tilbagevirkende kraft...

- og gerne inden 31.12.2010 tak.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Advokat skriver Skriv dig op