Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

2. Buddy-systemet

4,052 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 November 2012

I fremtiden er der ingen, der får succes alene. Har man prøvet at dykke, ved man også godt, at det kun er de dumme, der vover at gå i vandet uden en buddy: en person som har ansvar for at tjekke dit udstyr, holde øje med dig – hvis du skulle få det dårligt, eller er ved at blive spist af en haj, og selvfølgeligt udpeger din buddy også spændende ting, du ikke må gå glip af, så turen under havets overflade bliver så fantastisk som mulig.

Sådan skal det også være oven vande. Fra nu af er det slut med, at du sejler rundt i din egen sø. Find dig en buddy, som kan holde øje med dig – og som du selvfølgeligt gør det samme for.

Jeg har selv to buddyer: Liselotte som jeg har haft min virksomhed sammen med siden 2003, og Henrik som driver vores kontor i Vejle. Liselotte er som jeg også mor til 4, og vi er begge enige om at vi aldrig – aldrig – ville have klaret os, så godt som vi faktisk har, hvis vi ikke vi havde haft hinanden. Henrik er den pragmatiske, 100% ærlige mand, der tager fat i svømmefødderne på os, når vi bliver for forfløjne. Det er en vild luksus at have en person, som forstår én og som gerne vil hjælpe én på ens egne vilkår (og til tider også vanvittigt irriterende og provokerende) – så det skal du skabe, dyrke og holde fast i.

Du kan ikke lave transformation alene! Selv Obama sidder om aftenen på sengekanten ved siden af Michelle, og siger ”puha, jeg synes godt nok, der er meget”. Og så putter hun ham og hvisker ”du er ikke alene, min skat” (må vi da håbe).

Og det behøver ikke være perfekt. Du behøver ikke elske din buddy. Og måske bliver det et match made in hell. Det er ikke det, der er vigtigt. Det der er vigtigt, er at I nu giver hinanden håndslag på, at I vil skabe en transformation, gøre det bedste I kan under de omstændigheder i befinder jer i, og at I begge vil give mere til den anden, end I regner med at få.

Til dagens opgave skal du bruge ca. 30 minutter og din buddy. Kan I ikke fysisk være sammen, så brug Skype, telefon eller send en mail. 

Opgave:

I din notesbog – slå op på side 3, og skriv

Min Buddy er: <navn>.

Tegn på halvdelen af siden et portræt af din buddy. Det behøver ikke være flot.

Byt herefter bog, og lad din buddy skrive et par linier om, hvad han/hun ser frem til (eller noget andet, der giver mere mening for jer).

I skal nu hver især finde ud af, hvordan den anden bedst lærer dig at kende. Tag udgangspunkt i en interesse. Er du f.eks. helt vild med Capella play, så må din buddy følge efter. Er du mere til en tur i biffen, løbe på rulleskøjte, snakke med medarbejderne i produktionen, gå i operaen, til hundeshow, what ever... Meningen er, at din buddy skal lære dig at kende og omvendt. At I investerer den tid og respekt i hinanden. I behøver ikke kunne lide det, den anden er vild med – men blot bagefter kunne sige: ”hvor er det dog interessant, at du spiller rollespil og kaster med håndgranater af trylledej i den mørke skov. Det havde jeg slet ikke forestillet mig. Tak fordi jeg måtte være med”.

Obama vil gerne have en buddy:

 

Copyright 2008-2011 The Newsweek/Daily Beast Company LLC. All rights reserved

Dette blog-indlæg er specielt målrettet Amino'er, der deltager i Anne Skare Nielsens transformationskursus. Vil du også med, så start med at klikke her

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anne skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere