Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

1: Notesbogen

4,336 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 November 2012

Tidligere tiders visionære og konstruktive mennesker var ivrige note- og krusedullemagere. Edison og da Vinci efterlod sig hundredvis af notesbøger med tanker, der senere viste sig at være ophav til de fleste af deres opfindelser og patenter. Og da Vincis var i øvrigt fyldt med vittigheder og sjove anekdoter. Din notesbog skal være en arbejdsbog med plads til at skrive, tegne, reflektere og samle tankerne.

Start derfor med at gøre den til DIN bog. Har du det bedst med den dyre moleskin? Den lyserøde Hello Kitty? Den billige Kinabog eller din egen custom-made, organisk producerede, bambus-model, så go ahead. Man ser generelt for få ingeniører grifle i Hello Kitty bøger… Vær lidt ligeglad med, hvad andre tænker og mener – for DIN bog skal primært gøre DIG glad.

Det er ikke nogen dårlig idé at sætte et stor klistermærke på forsiden, hvorpå du skriver ”Transformation af … ”, eller ”Fremtiden for ..” specielt hvis du pt. sidder i et arbejde, der trænger til forandring. Send et tydeligt signal overfor dig selv, og andre om, at du prioriterer at arbejde med transformation. Hvis muligt så hav samme bog som din Buddy. Så føles i lidt mere som et team.

Hvis du er usikker på, hvad du gerne vil ændre så skriv det med blyant på dit klistermærke – vi arbejder generelt ud fra tommelfingerreglen om ”at der er bedre at lave noget lort, vi kan forholde os til, end en perfekt plan man aldrig ser”. Så du kan altid gå tilbage og ændre, eller starte forfra med en ny bog.

Føler du nu for en lille hyggekop kaffe eller the, så sæt dig med din nye notesbog - åbn den med kærlighed - og skriv dit navn, adresse etc. (ligesom da du startede i skole). Har du energi til det, så giv din bog sidenumre.

Bladr forbi de første 2 hel-ark (dem vender vi tilbage til senere).

På side 5: Skriv overskrift: Brev til fremtids-<indsæt eget navn>

Opgaven går nu ud på blot at fange stemningen du befinder dig i nu. Du kan skrive, tegne, indsætte et billede, eller hvad der passer dig bedst. Meningen er at du skal kunne se en stor forskel, når vi er færdige.

Et forslag, blot til inspiration:

Del siden i to med en streg. På den ene side af stregen skriver du – frit fra leveren og gerne konkret – det du gerne vil af med, f.eks. plejermentalitet, at være irriteret på min familie, konfliktskyhed, følelsen af usikkerhed, lange møder, dårlig samvittighed, osv.

På den anden side af stregen: det du gerne vil opnå: f.eks. mere god energi, økonomisk frihed, at min virksomhed skaber målbar, positiv effekt,

Eller fuldfør sætningen: Jeg ved ikke altid, hvad jeg gerne vil, men det jeg IKKE vil længere er:

Når du er færdig så sæt dig og luk øjnene i 10 minutter og slap af. Det må du godt. 

Så er vi i gang. 

Dette blog-indlæg er specielt målrettet Amino'er, der deltager i Anne Skare Nielsens transformationskursus. Vil du også med, så start med at klikke her

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anne skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere