Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvilke kreditkort til ren dansk shop?

Side 1 ud af 3 (23 indlæg)
Tilmeldt 6. Apr 05
Indlæg ialt: 6
rom Skrevet 08-04-2005 kl. 19:11
Hvor mange stjerner giver du? :
Hejsa,

Jeg skal til at sætte en shop op på mit website, der udelukkende skal sælge til danske kunder. Jeg har, godt ansporet af råd fra en anden tråd, kigget på betalingsløsningen fra DIBS.


Der er en billig løsning, og en lidt dyrere løsning. Den billigere understøtter Dankort/eDankort, og den dyre understøtter derudover VISA, Mastercard m.fl.

Kan jeg forvente at ramle ind i danske brugere, der ikke har et Dankort - men kun har VISA/Mastercard? Med andre ord, kan jeg nøjes med den billige løsning når mit site er 100% dansk? :-)


 
Tilmeldt 12. Sep 13
Indlæg ialt: 1
Sponseret-indlæg Skrevet 01-10-2019 kl. 11:38
Hvor mange stjerner giver du? :

Overvejer du en ny betalingsløsning til din webshop?

Få en hurtig og nem checkout løsning til at modtage betaling fra dine online kunder

  • Lad dine kunder betale med ét klik
  • Modtag alle populære betalingsmetoder
  • Let at integrere

Kontakt Nets for et tilbud

Fra Ribe
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 2069
Sune Christesen Fra  ActiveWebs A/S Skrevet 08-04-2005 kl. 21:24
Hvor mange stjerner giver du? :
Såfremt din kundekreds udelukkende er danske brugere burde du have nok i at understøtte Dankort og eDankort. De fleste danskere der har et VISA kort har den kombinerede løsning i form af et VISA/Dankort. Mastercard? Jeg støder sjældent på det, og tror bestemt ikke at det er noget du bør satse på.

Alt afhængig af hvem din målgruppe er, bør du dog også sikre dig mulighed for betaling med Visa Electron eftersom det er et meget udbredt betalingskort specielt blandt unge mennesker og folk der måske har en tendens til at overtrække deres dankort :) (eftersom kortet ikke kan overtrækkes modsat det traditionelle (VISA)/Dankort).

Bottom fact, Dankort og Visa Electron må være de mest udbredte betalingsformer på det danske marked, og såfremt din butik understøtter disse burde du være forholdsvis sikker på at langt størstedelen af dine kunder (hvis ikke alle) er i stand til at betale.
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12242
Martin Thorborg Fra  Ageras Amino ApS Skrevet 08-04-2005 kl. 22:27
Hvor mange stjerner giver du? :
Dato: 4/8/2005 7:11:01 PM Forfatter:rom
Hejsa, Jeg skal til at sætte en shop op på mit website, der udelukkende skal sælge til danske kunder. Jeg har, godt ansporet af råd fra en anden tråd, kigget på betalingsløsningen fra DIBS. Der er en billig løsning, og en lidt dyrere løsning. Den billigere understøtter Dankort/eDankort, og den dyre understøtter derudover VISA, Mastercard m.fl. Kan jeg forvente at ramle ind i danske brugere, der ikke har et Dankort - men kun har VISA/Mastercard? Med andre ord, kan jeg nøjes med den billige løsning når mit site er 100% dansk? :-)Hey Rom

Godt at se dig her :-)
Jeg er enig med Sune, jeg vil tro at du fint kan klare dig med Dankort. Din målgruppe er rimeligt ung og de har Dankort, så glem resten....

 

Dbh Martin
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12242
Martin Thorborg Fra  Ageras Amino ApS Skrevet 09-04-2005 kl. 10:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Lige en tilføjelse.
Hvis du planlægger at unge skal købe småting, så overvej om ikke SMS betaling vil være interessant. Det kan give en ret god indtægt, da unge ofte ikke har Dankort.


Dbh Martin

Tilmeldt 30. Mar 05
Indlæg ialt: 85
Casper Munk Christiansen Skrevet 09-04-2005 kl. 11:51
Hvor mange stjerner giver du? :
Heysa,

Jeg må også tilslutte mig de andre; jeg tror ikke der er særlig mange i din målgruppe som kun har Mastercard. Så den billige løsning vil være rigeligt god til dig. Hvis der evt. skulle være nogen som ikke havde Dankort, så kan de vel bestille på efterkrav eller?
Fra Ribe
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 2069
Sune Christesen Fra  ActiveWebs A/S Skrevet 09-04-2005 kl. 13:01
Hvor mange stjerner giver du? :
Det er korrekt hvad Martin siger, men det skal ligeledes tages med i overvejelserne at man kun får en forholdsvis lille del af det betalte beløb ved betaling via SMS, hvor i mod gebyrerne ved betaling med betalingskort ofte er langt lavere, så hvis du vælger at tage i mod SMS betaling bør du på en eller anden måde gøre det mere favorabelt for folk at betale med betalingskort såfremt de har et (det er i hvert fald min erfaring).
Fra UK
Tilmeldt 10. Apr 05
Indlæg ialt: 366
Ditlev Fra  OnApp.com Skrevet 09-04-2005 kl. 23:55
Hvor mange stjerner giver du? :

før du gifter dig med PBS (depositum/ågergebyrer/lange udbetalingstider/tekniske problemer/osv) skulle du overveje om du overhovedet har brug for at tage imod andet end VISA/MASTER?


Tag f.eks. et kig på


www.worldpay.com <- anbefales til rene danske butikker...

 

:)

ditlev

 

www.onapp.com

Fra Aalborg
Tilmeldt 10. Apr 05
Indlæg ialt: 2703
Tommy Fra  WEXO A/S Skrevet 10-04-2005 kl. 00:13
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Kim,

Det er egentlig et interessant spørgsmål du kommer med. Min første indskydelse var egentlig at du burde holde dig til Dankort, da de andre ikke er ret udbredt og formegentlig dyre per transaktion. Jeg arbejdede for et års tid siden ved Q8, hvor de eneste der brugte Mastercard var tyskere. Jeg erindrer faktisk ikke én eneste dansker der ville bruge det - men det statistiske grundlag er jo heller ikke størrer end nogle tusinde transaktioner :)
Mon ikke de fleste der har et Mastercard også har et Dankort? Sidstnævnte plejer trods alt at være gratis i de fleste banker og noget af det første man bliver foreslået.

Omvendt; Hvis bare 0,5 % af dine potentielle kunder surfer væk, fordi de ikke har andet betalingsmiddel – var det så værd at oprette den lidt større pakke? Eller hvor stor en procentdel skulle kræve betaling med Mastercard før det kunne betale sig? :)
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12242
Martin Thorborg Fra  Ageras Amino ApS Skrevet 10-04-2005 kl. 00:21
Hvor mange stjerner giver du? :
SPAMfighter sælger som bekendt spamfiltre i hele verden.


Her er fordelingen for det sidste års salg (ca. 14.000 transaktioner):

VISA 33%
VISA-Dankort 32%
MasterCard 21%
Dankort 7%
MasterCard (DK) 6%
VISA Electron 0%
Maestro 0%
ewire 0%
JCB  0%

Dette er en opgørelse fra Dibs. Vi modtager også Paypal og det udgør ca. 8-10 % så tallene herover er lidt i overkanten.


 


Ewire er vi lige begyndt at modtage, så det tal afspejler ikke virkeligheden.


Dbh Martin
Side 1 ud af 3 (23 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere