hej. hvis jeg finder nogle lokaler f.eks. tidligere butikslokaler og jeg har fået lov at ændre det til restaurant. hvor meget kan det så koste at installere udsugning på ca 300 kvadratmeter, og hvor meget koster alt inventar til køkkenet, altså the full package, og hvor meget er realistisk at sælge af billig sund restaurationsmad i en by med omkring 30.000 indbyggere? og hvor meget er forældre villige til at betale for sund skolemadsordning, for jeg har fået at vide af en at 15 kr er for dyrt pr måltid. er 10 kr et godt bud? og her tænker jeg at jeg vil lave masseproduktion af maden, med ungarbejdere til at ordne salaterne osv. Er der nogen her som kan hjælpe mig med at finde ud af hvor meget det kommer til at starte den restaurant? huslejeniveauet er ca 750 kr her i byen pr kvadratmeter. Og hvor meget giver et typisk firma med omkring 50 ansatte for grøn kantinedrift? Og hvis det nu f.eks. koster 500.000 kr hvor meget skal jeg så have med i banken. ja det blev lidt rodet, men håber at i kan hjælpe mig |
Ja det var jo en del spørgsmål :-D
Det er jo super svært at 'spå om' og du vil opleve at lige meget hvilket gode bud vi end måtte komme med her på Amino ja så er virkeligheden nok en helt anden da der i dit spørgsmål er en hel del ubekendte:
Udsugning - tja hvor højt er der til højeste tagryg? mit bud 50.000 til 300.000
Køkken: tja hvad skal du have i køkkenet hvor stort er det? mit bud 50.000 til 500.000
osv.
Kort og godt så skal du være meget mere konkret
Når dit projekt er så stort skal du finde en god branche kendt rådgiver eller partner ellers skal du finde på noget andet :-)
Håber at du får fundet den nødvendige sparring til dit projekt så du enten kan komme videre med et seriøs oplæg eller droppe projektet helt.
De bedste kaffe hilsner
Søren