Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp til fogedretten-

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Tilmeldt 7. Dec 18
Indlæg ialt: 50
Skrevet kl. 17:45
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Det er fordi det er meget teoretisk da jeg ikke kender til sagens helhed.

A) Du behøver ikke køre en civilsag hvis det kan løses med en realitetsbehandling.

B) Retsafgiften lægger du som minimum ud for. Salær betales af dig. Sender du sagen i fogeden og den bliver afvist på baggrund af en insolvenserklæring, bliver du som regel oplyst om datoen for insolvenserklæringen og kan planlægge derefter. Fogedretten er ikke nødvendigvis løsningen, men det bedste inddrivelsesværktøj der er. Skyldner har ikke den luksus at lade være med at afvikle gælden bare fordi han ikke "ønsker" det. Der er også mulighed for udlægsforretning så der kan stilles sikkerhed for gælden.

Inkassofirmaer får dårlige anmeldelser af tre årsager:

1. De gør ikke deres arbejde godt nok. Simpelt.

2. Kreditor sikre ikke deres aftaler, afdragsordninger osv. godt nok og har en ensidet fortælling.

3. Skyldner skriver en anmeldelse.

Advodan er sikkert lige så gode som mange andre inkassofirmaer, derfor skal du selvfølgelig ikke lade trustpilot afgøre din beslutning (har lige tjekket Advodans trustpilot). Jeg har aldrig brugt dem, og kan derfor heller ikke anbefale dem. Dine penge er vigtige, derfor er det vigtigt du finder en inddrivelsespartner DU føler dig tilpas med, som DU stoler på er kompetente.

Inkassoloven er meget simpel, advokater og inkassofirmaer må præcis det samme. For at drive fremmedinkasso skal du have en autorisation, udstedt af rigspolitiet. Jeg er sikker på at langt størstedelen gør deres arbejde efter bogen.

Tilmeldt 4. Oct 22
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 20:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for svaret, Bernard. 

Jeg går videre og kontakter et advokatfirma. 

Hav en god aften.

Fra Hellerup
Tilmeldt 21. Oct 15
Indlæg ialt: 611
Fra  jur.afd.dk ApS Skrevet kl. 21:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis en person ikke betaler det han skylder, altså her kr. 44.200, kan man sende sagen i fogedretten ved at indgive et betalingspåkrav og betale det gebyr der kræves her.

Fremkommer skyldner med indsigelser, sender fogedretten videre til civilretten, hvor du skal have en advokat til at møde for dig. Hvis du får en dom da skyldners indsigelser ikke bliver taget til følge af dommeren, kan du sende den i fogedretten når du har en fornemmelse af at skyldner nu er kommet til penge.

Udebliver skyldner fra indkaldelse til møde i fogedretten, får betalingspåkravet virkning som en dom dder igen senere kan indgives til fogedretten mod betaling af gebyr.

En dom gælder i 10 år.

Alle omkostninger som afholdes ved sagens behandling i både fogedret og civilret, tillægges det beløb du har til gode hos skyldner,  m e n  skal i første omgang afholdes af dig, øv.

Det eneste du har at holde dig til er, at dommen gælder i 10 år og at du kan forlænge denne frist ved at fortsætte jagten på skyldner.

Hvis skyldner dokumenterer over for fogedretten at han ikke kan betale, afsiger dommeren en insolvenserklæring som gælder i 6 måneder, i hvilken periode ingen kreditor kan indkalde skyldner til møde i fogedretten.

juridiskafdeling.eu v/pens. advokat og erhvervsmægler yder

retshjælp og alle former for juridisk rådgivning til erhverv. Se mere på www.juridiskafdeling.eu

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere