Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Enkeltmands eller aps til markedtest?

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 17. Dec 17
Indlæg ialt: 30
Skrevet kl. 23:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis Man inden man sætter foden for tungt ned, gerne vil testes diverse markeder af. Er det så en god ide at danne en enkeltmandsvirksomhed eller aps?

det er vel ikke så smart hvis man eksempelvis vil teste slik af, så man laver et aps som hedder slikmunden aps, men finder ud af efter et par måneder at det ikke fungere? så kan man vel kun gøre brug af binavne Som alle indeholder slikmundeden ? Ikke så heldigt hvis man vil sælge skønhedsprodukter istedet for.

jeg læste at man kunne omdanne en enkeltmandsvirksomhed til et aps indenfor 6 måneder. Så der ville man vel kunne teste markedet af i op til 6 måneder. Hvis det ikke går, så lukke ned og, åbne et nyt og teste det af indtil man rammer rigtigt. Når man rammer rigtigt, så vil man kunne omdanne det til aps ? så man ikke er låst til et bestemt navn.

er min idé og forståelse helt tosset?

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 5. Nov 12
Indlæg ialt: 593
Skrevet kl. 23:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Du kan sagtens omdøbe et ApS. Mange gør det f.eks. når de går konkurs, så omdøber de, og stifter et nyt med samme navn.

Du kan også omdanne enkeltmands til ApS efter 6 måneder.

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 45573
Fra  John Hannover Skrevet kl. 00:58
Hvor mange stjerner giver du? :

KrytShon:
eg læste at man kunne omdanne en enkeltmandsvirksomhed til et aps indenfor 6 måneder. Så der ville man vel kunne teste markedet af i op til 6 måneder. Hvis det ikke går, så lukke ned og, åbne et nyt og teste det af indtil man rammer rigtigt. Når man rammer rigtigt, så vil man kunne omdanne det til aps ? så man ikke er låst til et bestemt navn


Lidt :) Hvis du har enkeltmands så er der ingen som helst ide i at lukke den ned hvis noget ikke slog an og så starte ny - Du får helt samme navn på den EMV når du starter igen . nemlig dit eget navn og du får helt samme CVR nr også - så det giver slet ikke mening
Du kan ændre navn på ApS så meget og ofte du vil (mod gebyr) - din enkeltmands hedder altid dit navn i bund og grund, uanset hvad du kalder dit projekt eller hjemmeside

Det koster at omdanne - men det kan du gøre når du ser det nødvendigt - eller stifte ApS fra start og teste alle de ideer du vil af i det

vh John Hannover

6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Tilmeldt 17. Dec 07
Indlæg ialt: 1822
Skrevet kl. 13:09
Hvor mange stjerner giver du? :

KrytShon:
Hvis Man inden man sætter foden for tungt ned, gerne vil testes diverse markeder af. Er det så en god ide at danne en enkeltmandsvirksomhed eller aps?

Helt simpelt - hvis du taber dine egne penge er det bedst at drive enkeltmandsvirksomhed, taber du andres penge er det bedst at være ApS, og tjener du penge så er det billigere at have enkeltmandsvirksomhed men der er sikkerheds - og kapitalfordele ved ApS. 

Du kan modregne tab i enkeltmends i anden indtægt og dermed få 100% fradrag (hvis Skat ikke kalder det hobby), og med et selskab kan du få op til 27% fradrag.

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere