Hej Aminoer Jeg driver en lille eventvirksomhed med madlavningskurser og outdooraktiviteter i det fri. Typisk for 10-30 deltagere .. I den forbindelse indkøber jeg råvarer og drikkevarer og vi laver maden i fællesskab som outdoor teambuilding. Må jeg i den forbindelse købe nogle flasker vin eller nogle en øl pr deltager "som en del af pakken" ? Eller falder det ind under alkoholbevilling. So far har jeg bare gjort det. Og tænkt der måtte være en bagatelgrænse når det er et lukket firmaarrangement for få deltagere i det fri ? Grunden til at jeg spørger nu er at jeg gerne vil have det med i mit katalog til virksomheder, at det er muligt at få et glas vin til den fælles frembragte menu. Men obv ikke hvis det ikke er lovligt. Jeg vil også gerne vide om vin/øl betragtes som alle andre varer - når man køber råvarer til sit madlavningskursus og videresælger oplevelsen ? Så for at opsummere : 1) Skal jeg have en bevilling til ovenstående aktiviteter ? 2) Hvis ikke - kan jeg så bare købe nogle kasser vin og lade dem indgå som råvareudgifter ? altså helt normalt indkøb/vidersalg. 3) Et tricky spørgsmål til sidst - jeg er blevet spurgt om jeg vil stå for bålmad og whiiskysmagning hvor jeg køber 3 forskellige slags whisky som deltagerne i eventet kan smage rundt om bålet ... mens maden simrer færdig - må jeg det ? Håber nogle kan vejlede eller har erfaringer her :-) ... På forhånd mange tak. |
Inden jeg svarer dig, vil jeg gerne vide hvor arrangementet afholdes, og hvem der ejer grunden samt om alle deltagere er over 18 år.
Evt. gerne skriv en PB med telefonnr., så kan vi tale sammen i telefonen i første omgang.
Mvh
Jørgen