Jeg har lidt svært ved at finde ud af reglerne/omkostninger for at have en foodtruck- har læst diverse artikler osv. Angående foodtruck.. men vil bare gerne have styr på alt og have regnet alt ud før jeg kaster mig ud i det. Og undskyld hvis der er en del stavefejl - er ordblind Men spørgsmålene 1. Jeg Kan regne ud at en foodtruck skal omregistre, grøn ejerafgift, vægtafgift, fødevarer godkendt, registreret som et firma ved Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og få CVR nr.. Nemkonto, NemId og digital post men er der ellers andet der er vigtigt at vide 2. Skal bilen være med gule plader eller alm hvide plader 3. Jeg er igang med at lave et oversigt af Driftsbudget Linkviditetsbudget Virksomhedsplan/forretningsmodel Salgsplan Men igen er der andet der er vigtigt 4. Hvis nu jeg arbejder fuldtid ved siden af og vil bruge dette som et ekstra job i weekenden til min hobby - hvordan er det så med skat osv. 5. Når jeg vil bruge det i starten som et ekstra arbejde ved siden af mit fuldtid - er det så smartest at det er personligt ejet - eller om den skal drives som et selskab Hvis der er andet jeg har glemt der er vigtigt så endelig skriv :) men håber der er nogle der vil hjælpe mig |
1. Du skal også bruge et hygiejne bevis.
2. Vurder risikoen ved at drive den som enkeltmandsvirksomhed er der noget du kan blive sagsøgt for. Eks. Er der en risiko for at folk kan blive syge af at spise din mad. Og nu ved jeg godt at Danmark ikke er USA.