Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Begynder affiliate

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 23. Jun 21
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 12:19
Hvor mange stjerner giver du? :
Hey, jeg er en ung dreng på 15, der gerne vil starte på affiliate marketing som et side hustle.

Jeg har læst om affiliate marketing, men jeg ved ikke, hvordan denne her affiliate hjemmeside, som jeg skal lave, skal se ud, og hvordan jeg får folk på min side. Hvad skal jeg bruge til at lave min hjemmeside, og kan man ikke bare sætte et link ind på en hjemmeside og pynte lidt på det? Jeg ved, at der er en masse mennesker på dette forum, der har erfaring i affiliate marketing og jeg kan bruge alle jeres tips og tricks og whatever.

Og så jeg har tænkt mig at bruge partner-ads som affiliate netværk.
Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 46045
Fra  John Hannover Skrevet kl. 14:28
Hvor mange stjerner giver du? :

Det helt afgørende er, at du har et indhold på din side, som en masse mennesker går ind på, ellers er der ingen der ser dit affiliate - og du får så nok også nej fra feks partner-ads

Indhold indhold og indhold - er hele nøglen på dit site - du kan se https://johnhannover.blogspot.com/p/indholdfortegnelse.html 

vh John Hannover

6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Fra Risskov
Tilmeldt 22. Mar 13
Indlæg ialt: 179
Skrevet kl. 15:52
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 person

Fedt du overvejer at komme i gang med affiliate marketing. Der er nogle basale ting du bør overveje før du går i gang, hvis du vil opleve succes med det.

1. Find et område (Gerne niche) som har et hul du mener at kunne udfylde. Der er ingen grund til at skrive om kviklån og kasinoer, da konkurrencen er latterlig høj og du skal konkurrere med sider der drives professinelt.

2. Vælg dit CMS og begynd udviklingen af din blog/hjemmeside. Der er nogle generelle ting du skal have på plads, for at siden fremstår legit. Personligt kan jeg varmt anbefale WordPress som også er gratis! Dertil kan du overveje om du vil bruge et af deres gratis themes, eller om du vil bruge lidt mønt. Her kan jeg anbefale "Newspaper" - heri kan du vælge mellem 20-30 forskellige themes, alt efter hvilken branche du aimer efter. 

3. Skriv unikt indhold der er til for at hjælpe brugeren og inspirere dem. Du kan ikke bare skrive 50 ord og pølse 4 links ind - det virker ikke. Du skal skrive godt indhold og lave det SEO-mæssige ting korrekt, for at siden med tiden vil komme frem på Google. Hertil skal du huske at din side starter på 0. Dvs. at du absolut ingen autoritet har overfor Google. 

Da jeg sidst lavede et affiliate site havde jeg en tidshorisont på 1 år. Det sjælendt du laver alverdens penge fra start, hvis du ikke ranker på søgeord. Jeg fandt ret hurtigt lidt huller hist og her og lavede unikt indhold til dette. Selv med en DR på 1 fik jeg flere sider i toppen og i flere tilfælde som nummer 1. Så får du hurtigt trafik og løbende omsætning hvis de konverterer. 

4. Hvis du vil "opfriske" dine links til affiliate marketing, så du ikke bruger den lange og snøvlede url din generator smider ud, kan du med fordel bruge "Prettylinks". Så kan du skyde dit link ind og fortælle programmet hvad url'en istedet skal hedde. 

5. Partner-ads er klart det nemmeste affiliate program at komme i gang med. Jeg vil dog anbefale at du bruger en del tid på at finde ud af hvilken niche/branche du vil skrive for, så det ikke bliver noget generelt spredehagl du skyder afsted. Dernæst skal du udarbejde din platform og lav gerne fire-fem artikler inden du går live. Så har du lidt indhold at tilbyde din familie og venner når de skal undersøge det nærmere. 

Du bliver ikke rig på affiliate marketing det første stykke tid, men det er en sindssyg god læring at lave det hele selv og på den måde få tillært nogle gode evner. Husk også at når du skriver indhold er du sjælendt den første der gør det. Tjek dine konkurrenter ud som du skal konkurere med på diverse søgeord. Hvordan skriver de, hvor mange ord har de, hvilke andre relevante søgetermer bruger de etc.

Hvis du er helt grøn på området, så kan du finde en del artikler omkring emnet rundt omkring. Affiliate er mere end blot at skrive en tekst og sætte links ind. Jeg kunne fortsætte i en evighed, men mange af disse ting ved du nok, ellers finder du ud af det ;-)

Håber du kommer i gang og lykkedes med det. :-)

Sådan en de fleste ville kalde for en E-commerce nørd.

Ejer af snotbuster.dk 😃

Tilmeldt 13. Jul 13
Indlæg ialt: 496
Skrevet kl. 17:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Du skal have indhold som skaber værdi. Ellers får dit affiliate website ikke mange besøg.

Værdiskabende indhold kan være alt fra videoer hvor folk slår sig, et interaktive kort over gode cykelruter i Danmark, prissammenligning af kontaktlinser osv.osv.

Keyword research er gud og guld: find clusters af søge fraser som passer til dine affiliate side url's og skriv teskst som passer. Men fokuser på at vælge clusters hvor der er nok søgninger til at du kan få en bid af kagen. Vær også opmærksom på hvor konkurrence udsatte de enkelte søge fraser er.

Find affiliate programmer på f.eks. Partner-Ads som passer til dit affiliate website. Hvis du vælger videoer hvor folk slår sig, så kan et eller flere programmer inden for gadgets måske tiltale din målgruppe ligesom et affiliate website med kort over cykelruter, matcher affiliateprogrammer inden for cykler, reservedele til cykler, cykeltøj, kosttilskud til cuklister....jeg tror at du fatter galoppen.

Overvej at købe et færdigt affiliatewebsite med trafik og salg i ny og næ. Det vil lære dig en masse. Men hvis du vil starte fra scratch, så start med en Wordpress installation på f.eks. simply.com/ - Hvis du er teknisk anlagt, så kan du sikkert acceptere en billigere webhost hvor brugervenligheden er ringere.

Du skriver at du ikke ved hvordan dit affiliatesite skal se ud: fokuser på mobile anvendere, fokuser på troværdighed (design), anvend evt. en template, med vær klar over at det ofte kræver skills selv at editere (det er ikke så nemt at tilrette et template som det ser ud i salgsvideoerne) - men måske kan du selv programmere eller kender nogen som kan hjælpe dig?

Jo du kan i teorien godt bare sætte et affiliate link ind på en hjemmeside, me resultatet bliver nok derefter (hvis du overhovedet får det godkendt af affiliatenetværket).

Held og lykke med dit projekt.

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)