Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Virksomhedsejere i krise - fb gruppe skal sikre dialog med politikerne

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra København
Tilmeldt 9. Apr 11
Indlæg ialt: 30
Sofie Vestergaard Fra  Influence by vision Skrevet 17-02-2021 kl. 14:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg har oprettet en gruppe for selvstændige, som er ramt af coronanedlukningen. Gode og spændende virksomheder er på vej mod en bølge af konkurser. Formålet med gruppen er at starte en dialog med politikerne omkring hvordan vi klarer os bedre igennem denne voldsomme økonomiske rutsjebane end vi gør nu.
Meld dig ind idag og del din historie og konstruktive forslag til forbedringer.
Gruppen er seriøs og har til formål at skabe konstruktiv dialog imellem erhvervsdrivende og regeringen. Vi skal finde løsninger, ikke skælde ud!
Det er voldsomt som virksomhedsejer at opleve at skulle gældsætte sig op over ørerne. Regeringen har valgt at genbruge stærkt kritiserede hjælpepakker fra foråret 2020. Der justeres småting undervejs, men det er et stort kaos at følge med i. Mange af os er helt almindelige mennesker og det kræver en doktor grad at forstå de mange regler. Lønkompensationsordningen fylder i sig selv 24 sider.
I lang tid har der været ro og orden iblandt de forretningsdrivende, men nu ser vi oprøret begynde. Nogle vælger at proteståbne butikker. Det er et tegn på desperation over den voldsomme økonomiske situation de erhvervsdrivende befinder sig i. Det er afgørende at der åbnes op for en dialog imellem regering og erhvervsdrivende, ellers vil vi se et anarkistisk ragnarok og en enorm bølge af konkurser samt langvarig økonomisk nedgang.
Der er mange muligheder for at sætte gang i økonomien uden at skabe større smitte. Det er de løsninger vi skal finde frem til sammen. Fortæl din historie og del dine idéer til hvad, der kunne hjælpe netop din forretning i denne tid.
I gruppen er det afgørende at vi alle vil være med til at afhjælpe smittetrykket og vi grundlæggende tror på demokrati og orden. Konspirationsteorier og aggressive udtalelser er ikke velkomment og vil blive slettet fra gruppen.
Husk at invitere alle de kloge og dygtige erhvervsdrivende, som du kender!

Designer og ejer af tøjmærket, Influence by vision.
Min Linkedin profil

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere