Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Opbevaring af færdigpakkede fødevarer

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 3. Feb 21
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 13:21
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Amino

Jeg har netop startet et spiritusbrand og får det hele produceret som et Private label, hvilket vil sige jeg ingen produktion har. Jeg skal dog både opbevare de færdigpakkede flasker med spiritus samt nogle af ingredienserne hertil + pakke det.

Jeg har svært ved at vurdere egenkontrolsprogrammet i forbindelse med dette. Jeg skal jo i princippet bare bruge 5kvm lagerplads til opbevaringen, som selvfølgelig er skadedyrssikret osv. men egenkontrollen forvirrer mig lidt. Jeg har haft meget telefonisk kontakt med Fødevarestyrelsen, men de er ikke så behjælpelige og henviser til deres hjemmeside(som jeg har scannet og læst mange gange)

Er der nogle her, der har erfaring med opbevaring af færdigpakkede fødevarer og egenkontrollen hertil? Kan I give nogle tips? Er der nogle livsvigtige vejledninger på Fødevarestyrelsens hjemmeside som jeg har misset?

Varerene vil desuden være økologiske.

mange tak!
Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 12653
Skrevet kl. 21:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Pilgrimsrejsen:
Varerene vil desuden være økologiske.

Så skal du virkelig have styr på dokumentationen vedr. dine vare / ingredienser

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)