Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

brug af andens rejsegaranti

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 8. Aug 07
Indlæg ialt: 54
Fra  Beo Beo Quilteværksted Skrevet kl. 21:12
Hvor mange stjerner giver du? :

spørger her, fordi jeg vedkommende, som der er ramt, er også ramt af hård sygdom, så der er ikke energi til at gøre så meget.

Indehaveren af et lille rejsebureau  har haft et samarbejde med en detailforretning, der også arr. rejser bl.a. til udlandet.

mens dette samarbejde eksisterede blev det lille rejsebureaus rejsegaranti selvfølgelig anvendt.

På et tidspunkt går indehaveren af rejsebureauet ind og nærkigger detailforretningens hjemmeside, hvorfra div. rejser blev solgt fra.

Til sin overraskelse er der arr. flere rejser,  med andre busselskaber, end dem rejsebureauet benyttede, og disse åbenbart med  det lille rejsebureaus anvendelse af det lille rejsebureaus rejsegaranti.

er der overhovedet noget at gøre , noget erstatning eller ?   der var på et tidspunkt en nystartet virksomhed, der havde været inde og kopierer informationer på min hjemmeside og trykt det ordret i deres brochure, inkl. stave- og kommefejl ;-) , her kunne jeg sikkert have sendt en pæn regning, tænker jeg, men er det samme gældende for det lille rejsebureau ?

vil være taknemmelig, hvis der er gode input   og om der er noget jeg kan gøre for at hjælpe vedkommende, som p.t. ikke har egne resurser til at gøre ret meget p.t.

de bedste hilsner og god aften

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 44612
Fra  John Hannover Skrevet kl. 21:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Det er naturligvis ikke tilladt - at kopiere andres tekster - og slet ikke at stille garanti om rejsegaranti på andres vejne - men det du beskriver er slet ikke noget nogen med klarhed kan sige hvad man skal gøre ved

Den der har en aftale med rejsegarantifonden og betaler dertil, kan vel først og fremmest henvende sig der, og beskrive om der er nogen der har arrangeret rejser med falsk garanti, men det hele lyder som om der er rigtigt meget galt i forhold til rejsegarantifonden, for det er ikke noget med, at en detail forretning naturligvis har benyttes sig af osv - der er superklare regler for hvorledes og hvem der må stille kunderne en sådan garanti, og de vil rejsegarantifonden kunne udrede, men det kan godt tænkes at det hele er så galt, at man skyder sig selv i foden - Det ville jeg råde til at få udredt via en jurist ud fra meget konkret gennemgang

vh john H

8 stærke ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Tilmeldt 8. Aug 07
Indlæg ialt: 54
Fra  Beo Beo Quilteværksted Skrevet kl. 21:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak John, jeg gjorde ikke det store ud af det, der blev "snuppet" fra min hjemmeside, andet bad dem om at fjerne brochuren med det samme, og vi er også så få specialister (mit erhverv ) så jeg vurderede at det ville kunne ramme mig selv.

Jeg håber måske en jurist kigger læser med her og måske guide mig, så jeg på sigt måske kan hjælpe det sygdoms ramte rejsebureau. Ja, jeg kunne godt tage kontakt til rejsegarantifonden og det bliver måske også aktuelt, når jeg selv lige finder resurser til at sætte mig ind i alle fagudtrykkende i den branche, så jeg ikke stiller de forkerte scenarier ;-)

 

 

 

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere