Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Salgsagent søges til Portlr

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Vallensbæk Strand
Tilmeldt 24. Aug 19
Indlæg ialt: 6
Jesper Bo Larsen Fra  Portlr Aps Skrevet 19-11-2019 kl. 21:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Vi søger en salgsagent som ønsker at sælge vores platform Portlr - tidsregistrering og opgavehåndtering.

Jobbet er provisions lønnet så det kræver du er en dygtig sælger, men da platformen er ret unik og adskiller sig væsentligt fra det klassiske tidsregistreringsystem så er det relativt nemt at sælge når før du er inviteret indenfor - ikke mindst fordi vores kunder kan dokumentere en øget fortjeneste efter de har skiftet.

Udfordringen for dig som salgsagent er som altid at få åbnet døren. 

Som salgsagent bliver du tilbudt en yderst attraktiv provision, både i form af bonus ved indgåelse af aftale med nye kunder, men også en løbende provision af omsætningen hos dine kunder i form af den månedlige licensindtægt.

Vi tilbyder desuden en grundig introduktion til produktet samt deltagelse i de første møder med nye kunder, så du føler dig tryg ved måden, vi arbejder på, samt produktet, du kommer til at sælge.

Du får desuden et marketingteam i ryggen, som kan hjælpe dig med udarbejdelse af salgsmateriale, og hvad du ellers kunne have behov for.

Du bestemmer selv, hvem du kontakter, og hvor du kører hen. Målet er blot, at du sælger Portlrs produkter med respekt for vores principper for salg og god rådgivning.

Det er meget vigtigt, at eventuelle nye kunder får en positiv oplevelse af Portlr som virksomhed, men ligeså vigtigt er det, at virksomheder som takker nej også respekteres og ikke føler sig presset.

Læs mere om Portlr tidsregistrering og opgavehåndteringsystem.

Kontakt:

Claus Rudolfsson
Salgs- og marketingchef
Telefon: 2244 1378
Mail: cr@portlr.dk

Partner og ejer af Portlr ApS. - En moderne måde at registrere og arbejde med timer og opgaver.

Portlr optimerer tidsregistrering, så du ikke længere skal afskrive timer, fordi du ikke har styr på dine aftaler og opgaver. Vi øger din bundlinje samtidigt med, at du får gladere kunder, da de ved hvad de betaler for.

Kort sagt - Portlr er klassisk tidsregistrering vendt på hovedet Yes

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Alt det andet.. er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere