Arbejde for virksomhed i Canada - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Vil du arbejde i udlandet? "

 

Arbejde for virksomhed i Canada

Side 1 ud af 1 (9 indlæg)
Amino-karma 8
Tilmeldt 29. okt 19
Indlæg ialt: 2


Skrevet 29-10-2019 kl. 11:33
Hej,

Jeg arbejder i shipping/transportbranchen og er blevet tilbudt arbejde hos en virksomhed i Canada (Toronto). Jeg har omtrent 4 års relevant erhvervserfaring fra branchen.
Virksomheden har indgående kendskab til hvordan visum-processen og arbejdstilladsen/praktisk klares.

Af nysgerrighed vil jeg spørge, om nogle herinde selv har gennemgået en lignende process eller har erfaring med processen i, at flytte som dansker til et land som Canada?
Hvilke besværligheder oplevede I under ifm. visumprocessen og hvor lang tid tog det?

Ser frem til jeres besyv

Mvh
Amino-karma 11.165
Fra København
Tilmeldt 30. jul 07
Indlæg ialt: 2.080

Flemming
Skrevet 30-10-2019 kl. 16:42

Hej Anders,

Du spørger i det forkerte land.

Du skal finde et expat website i Canada, hvor de deler den slags. Der findes expat-sites for alle lande i verden, men fælles for dem alle er, at de findes i det land, som er det fremtidige arbejdsland og ikke i det land, man migrerer fra.

Expat-sitet vil rumme masser af udlændinge fra hele verden, men de gennemgår nogenlunde det samme, da de jo ikke medtager regler og love fra deres respektive hjemlande, men alle skal starte forfra i et nyt land.

Så søg på "expat in Canada" eller større byer som Calgary eller Toronto for at finde ligesindede.

Held og lykke med det.

Amino-karma 6.115
Tilmeldt 17. dec 07
Indlæg ialt: 1.435

BroncofanDK
Skrevet 30-10-2019 kl. 17:12

Visumprocesser er forskellig fra land til land, og fra år til år.

Som dansker at flytte til et andet land kommer utrolig meget an på hvad din indstilling er - om du søger at være i Canada i et år eller to, og om du vil være en del af en Skandinavisk enklave i Canada, eller du har mere fokus på at leve i Canada blandt Canadiere. Skal du hjem om to år, eller er din indstilling at du vil leve dig ind i samfundet og så finde ud af hvad du vil senere.

Det sværeste ved at bo i andre lande er for langt de fleste personer at komme tilbage til Danmark og blive konfronteret med vores mindreværdskomplekser manifesteret som storhedsvanvid. 

Hvis du integrerer dig i Canada vil du lære at der er mange ting du foretrækker der hvis du er en udadvendt entreprenant person, og du vil når du kommer tilbage lære at den danske mentalitet mestendels er at vi har det bedste land i verden og der er intet vi kan lære fra andre lande, og du vil også lære at snævertsynet giver dig kvalme. 

Hvis virksomheden har styr på visum processerne så glæd dig over det og forbered dig på at dit syn på verden og andre mennesker ændres, og at det er en kæmpe berigelse hvis du vil tage den, men også at det kan blive svært for dig at leve i Danmark senere.

Amino-karma 11.165
Fra København
Tilmeldt 30. jul 07
Indlæg ialt: 2.080

Flemming
Skrevet 30-10-2019 kl. 17:21

Bronco,

Du har så evig ret i dine betragtninger ovenfor!

Jeg har boet i både Australien og Thailand og har oplevet mangt og meget - men jeg har aldrig oplevet andet end mennesker, der bød mig varmt velkommen og gerne ville lære mig at kende og forstå hvor jeg kom fra etc.

Udlændinge i Danmark har meget mere vanskelige kår. De mistænkeliggøres og de udstødes. Der er ikke mange, der byder dem velkommen. Danskere frygter at de mister noget, hvis de tager imod fremmede.

Jeg ville elske at bo 1-3 år i Canada.

Selv kender jeg min destination om 10-12 år, når jeg er pensionsmoden, men da min succesrige virksomhed ligger i Danmark, så må jeg hænge på her, indtil tiden er inde.

Amino-karma 8
Tilmeldt 29. okt 19
Indlæg ialt: 2

andersdefønss
Skrevet 30-10-2019 kl. 17:46
Mange tak for jeres synspunkter og input. Det er bestemt givende, og efter selv at have arbejdet i USA samt Kina, så ser jeg frem til et Canada-eventyr både på arbejds- og kulturfronten.
På den baggrund, at alt naturligvis falder på plads.
Amino-karma 6.115
Tilmeldt 17. dec 07
Indlæg ialt: 1.435

BroncofanDK
Skrevet 02-11-2019 kl. 15:52

Flemming:

Bronco,

Udlændinge i Danmark har meget mere vanskelige kår. De mistænkeliggøres og de udstødes. Der er ikke mange, der byder dem velkommen. Danskere frygter at de mister noget, hvis de tager imod fremmede.

Hvordan udlændinge har det i Danmark er desværre meget afhængigt af hvad gruppe de tilhører - de der har evnerne til at besætte ledende stillinger/højere professionelle stillinger vil konstant blive spurgt hvorfor det ikke er en dansker der har stillingen, og de der spørger ved ikke engang at spørgsmålet er upassende og ubehøvlet.

Hele håndværkersegmentet lægges for had af fagbevægelse og socialister (incl. DF).

Kort kan man sige Danmark er et fantastisk land for udlændinge der ikke vil bidrage til samfundet, medens den del der bidrager bliver behandlet dårligt.

Amino-karma 179.929
Fra 2800 Lyngby
Tilmeldt 2. mar 11
Indlæg ialt: 39.339
Amino Plus
Cookie - John Hannover
Fra John Hannover
Skrevet 02-11-2019 kl. 18:02

vældigt generaliserende - oplever da masser af udlændinge i mit netværk, som behandles overordentlig godt og med respekt, både som mere alm ansatte og i en række lederstillinger

Tror faktisk hvis i lavede en undersøgelse, så ville udlændinge i jobs sige de behandles rigtigt godt og bedre, end udlændinge der ikke er i job

vh John Hannover

Amino-karma 6.115
Tilmeldt 17. dec 07
Indlæg ialt: 1.435

BroncofanDK
Skrevet 02-11-2019 kl. 19:56

Cookie - John Hannover:

Tror faktisk hvis i lavede en undersøgelse, så ville udlændinge i jobs sige de behandles rigtigt godt og bedre, end udlændinge der ikke er i job

vh John Hannover

De undersøgelser er lavet og de viser at de første 18 måneder har udlændinge der arbejder i Danmark overvejende et positivt indtryk af Danmark og danskerne. Mellem 18 og 60 måneder meget overvejende negativt indtryk og efter 60 måneder en lille positiv overvægt.

Mit gæt er at rigtig mange der ikke har etableret sig med partnere her forlader Danmark mellem 18 og 60 måneder, og det er grunden til skiftet.

Der er næppe tvivl om at mange udlændinge der er i job behandles bedre end udlændinge der ikke er det, men det er jo ikke rigtig lakmusprøven da de folk der er i job ofte har muligheder for at tage job i andre lande. Nu omgås jeg socialt med ret mange professionelle udlændinge der arbejder i Danmark, og bortset fra de der er meget tiltrukket af homoscenen i København, er det sjældent at finde den begejstring du giver udtryk for at udlændinge har for de levevilkår og muligheder de har i DK. Det der får dygtige folk til at blive er oftest kærlighedsforhold. 

Amino-karma 3
Tilmeldt 2. nov 19
Indlæg ialt: 1

yassineballago
Skrevet 02-11-2019 kl. 20:52
Hilsen kære
Mit navn er yassine ballago, jeg stødte på din profil her, på grund af mit job kan jeg ikke chatte her, skriv venligst til mig via min e-mail (yassineballago444 AT hotmail.com) Jeg vil diskutere noget vigtigt med dig.Tak
Side 1 ud af 1 (9 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :