Hurtigt voksende startup søger medarbejder til opstart af kontor i Aarhus

Side 2 ud af 2 (12 indlæg)
Tilmeldt 18. Oct 19
Indlæg ialt: 1
inoxxx Skrevet 18-10-2019 kl. 09:50
Hvor mange stjerner giver du? :
M. S.:

Hovsa...

Hvad står der i Lov nr 223?

Her er et uddrag:

“Pantelånere må ikke betinge sig eller oppebære højere rente af udlånte beløb end 1 1/2 pct. pr. påbegyndt måned og må ikke herudover pålægge pantsætteren omkostninger, jfr. dog § 18, stk. 1, og § 20.”Har trådstarter noget at tilføje inden anmeldelse til Finanstilsynet?M. S. har du sat dig ind i PANTSAT.DKs koncept? Hvis du kigger på deres side vil du se, at der ikke er tale om et regulært pantelån. Der er derimod tale om et salg med tilbagekøbsret. Her er det væsentligt, at du forstår ordet tilbagekøbsret - det er en ret, ikke en pligt. Det betyder, at deres kunder ikke har pligt til at købe sin genstand tilbage og heller ikke hæfter for nogen gæld, hvis genstanden bliver videresolgt af PANTSAT.DK med tab.

90% ÅOP er i øvrigt næppe åger. Kviklånsudbyderen Turbolån fik tidligere i år Landsrettens ord for, at en ÅOP på 759 % ikke er åger. Google "tv2 turbolån åger" og find omtale af afgørelsen.
Tilmeldt 13. Oct 19
Indlæg ialt: 25
Marclaugesen Skrevet 18-10-2019 kl. 09:54
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej

Har I overvejet at gøre brug af praktikanter? De er ofte rigtig god arbejdskraft til prisen og så er det fedt at følge udviklingsforløbet på en personer, der er helt grøn.

/ Marc

Jeg driver til daglig Tjekrevisor.dk.

Side 2 ud af 2 (12 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere