Rettigheder til at sælge andres produkter

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 23. Jul 15
Indlæg ialt: 13
mart392b Skrevet 27-08-2019 kl. 19:21
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej derude, 

Jeg går med drømmen om, at starte et sjov lille projekt omkring salg af andres produkter, salg af fx tøjmærker. Lad os tage et eksempel, 

- Lacoste

- Ralph Lauren 

- Levi´s

- Tommy Hilfiger

Hvem vil skal man henvende sig til, i forhold til at få rettighederne til at sælge fx disse mærker. (De enkelte virksomheder selvfølgelig), men er der specifikke personer man skal tage kontakt til, eller hvordan starter man samarbejder op med virksomheder generelt set? 

(salg gennem webshop

- Forbehold for ny, men med masser af energi og gå-på-mod.

God aften 

Fra Frederiksberg C
Tilmeldt 5. Sep 19
Indlæg ialt: 40
Emil Gustavsen Fra  Egus Skrevet 06-09-2019 kl. 10:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej mart392b!

Du behøver i virkeligheden ikke rettigheder til at sælge disse mærker. Hvis du køber en vare inden for EU, f.eks. en Ralph Lauren skjorte, er det helt lovligt også at sælge den videre. Du vil kun kunne opnå problemer hvis du f.eks. misbruger deres mærke i reklame, eller udgiver dig selv for at være associeret med dem.

Du kan ved de fleste mærker opnå en status som 'autoriseret reseller/retailer' eller lignende, og have et direkte samarbejde med firmaet.
At være autoriseret øger din troværdighed, og vil gøre det lettere at sælge, men vil være tæt på umuligt at starte med. Det kræver at virksomheden har tillid til dig og din virksomhed, og kan se en stor nok gevinst ved et samarbejde. Store mærker, som dem du nævner, gør ofte enormt meget for at beskytte deres brand.


Man kan desværre ikke bare starte en virksomhed, og så forvente med det samme at kunne købe varer til wholesale priser direkte fra firmaet selv.

Hvordan du kan få fat på varerne billigt nok til at du får en profit, er i virkeligheden den første udfordring. Du kan prøve at etablere dit eget brand i samarbejde med mindre firmaer først, eller tage kontakt til nogen andre mindre forhandlere, som sælge de brands du også vil sælge, og høre dem hvem deres leverandør er.

Adm. direktør hos Egus
Tilmeldt 24. Jun 07
Indlæg ialt: 14653
Fashion-Seller Fra  Cosmos Co Customfit.eu Skrevet 15-09-2019 kl. 22:11
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Varerne skal være sat i cirkulation i EU, dvs de må ikke importeres fra Asien eller USA.

Og det er heller ikke ok, at et andet EU firma har importeret dem fra disse lande, det sker typisk via UK normalt pga nogle samhandelsaftaler, hvorfor varerne let kommer ind den vej. 

Så du skal sikre dig, at din leverandør forhandler produkter af EU oprindelse, dette vil typisk kunne dokumenteres via papirarbejdet på produkterne.

Alternativt kan du købe produkterene ved mærket selv eller deres distributører, men der er ofte nogle store krav. Det er ikke unormalt, at du skal handle for 500.000-1.000.000 kr pr kollektion, hvis du vil forhandle nogle af de mærker, som du nævner.

Billige designer Solbriller hos Customfit.eu

Tom Ford Solbriller -- Lacoste -- Carrera - Oakley - Chloe mm. Alt er på lager! Leveringstid 1-3 dage til DK.

Naturprodukter fra Cosmos Co. Argan olie - Kaktus olie - Grønt ler mm.

Link til Amino ekspertbloggen, hvor jeg skriver om lidt af hvert...

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af: