Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vi leder efter et seriøst social media salgs/marketing talent (eventuelt "Partner in Crime") til ny SaaS iværksættervirksomhed i trekantområdet

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Vejle
Tilmeldt 29. May 18
Indlæg ialt: 4
Jesper Skrevet 07-07-2019 kl. 13:04
Hvor mange stjerner giver du? :
Ønsker du eller kender du en som ønsker at være med i en tidlig startup og have ansvaret for online salg og marketing i en ny SaaS iværksættervirksomhed med stort vækstpotentiale?

Erfaring

Hvis du ikke allerede er iværksætter, har du helt sikkert en iværksætter gemt i dig, og du har lyst til at tage fælles ansvar i en iværksættervirksomhed med stort vækstpotentiale og med hovedkontor i Vejle. Du trives med udfordringer, og du vil indgå i et lille team med meget dedikerede og selvdrevne iværksættertyper, som har store visioner. Du har lyst til at være med til opbygge en unik virksomhed fra stort set ingenting til et global virksomhed med en milliardomsætning.
Du er først og fremmest god til at eksekvere, ligesom vi er, og så er du åben og ærlig. Du er vedholdende og ved, at ”Rom ikke blev bygget på en dag”. Du er god til at se muligheder i stedet for begrænsninger, og så lader du dig ikke slå ud af modgang.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig medejerskab i LifeBonder (hvis du er den rette person) som er et socialt netværk, hvor man kan blive intelligent matchet med nye venner og få hjælp og støtte fra ligesindede.
En af dine opgaver ud over salg og marketing, vil også være at hjælpe med at pitche, når vi søger kapital fra investorer. Du behøver ikke have erfaring med at pitche, men det vil være en fordel, hvis du har prøvet det før.
Hvis du er derude som en mulig salgs- og marketingpartner, investor eller en blanding, så send mig en privat besked på Messenger - og kun seriøse henvendelser tak! 😃😆

Din personlighed

  • Kommunikativ - du er god til at kommunikere
  • Optimistisk - du er god til at se muligheder frem for begrænsninger
  • Vedholdende - du kan udholde modgang
  • Fleksibel - du er villig til at arbejde ekstra i perioder
  • Uafhængig - du er i stand til at løse dine opgaver uden specifikke instruktioner
  • Samarbejdsvillig - du kan arbejde sammen med andre og er villig til at lade dig inspirere af andre
  • Overholder aftaler - et ord er et ord, og hvis du har lovet noget, holder du det også godt
  • Ærlig - med ærlighed kommer du længst
  • Begge ben på jorden - du er realistisk og fornuftig
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Netværk og Ledelse er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere