Registrende sælgere til digital service platform "råd og brainstorm"

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra København N
Tilmeldt 4. Aug 16
Indlæg ialt: 18
Nicolai Jespersen Fra  MilliontreeInc MTI Skrevet 07-07-2019 kl. 09:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino, Jeg har oprettet og bygget en hjemmeside/platform www.Vault-ace.com hvor at folk kan registrere sig til enten at købe eller sælge digitale services fra $1 - $10.000.  Istedet for at jeg dominere siden med egen digitale services kunne det evt være rart at have nogen andre til at registrere sig for at evt skabe en portfolie til fremtidigt brug eller indkomst fra diverse kategorier.

Har gået og spekuleret over hvordan den bedste metode vil være for at igangsætte og tiltrække registrerende til at begynde at "sælge" digitale services. men har selvfølgelig ikke udført en markedsplan angående projektet.

Tænker at i første omgang ny registrerende får $5 til handle services brugbart til "Vaultace services" og ikke andre individuelle,efterfølgende evt at reklamere for sælgere med at platformen ikke har nogen begrænsninger ( 20 max ) angående hvor mange services de kan sætte til salg.

kan godt have brug for råd/brainstorm denne omgang og har ikke nogen problemer med at bruge et par tusinder til at få det markedsført ordenligt 

Med venlig hilsen

Nicolai Jespersen

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af: