Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Kosmetikforretning og webshop i hjertet af Hørsholm søger samarbejdspartner med solid erfaring i detailhandel og webshop.

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 15. Jun 19
Indlæg ialt: 1
La Parfumerie Skrevet 15-06-2019 kl. 11:28
Hvor mange stjerner giver du? :
Forretningen La Parfumerie er beliggende på Hovedgaden 28 i Hørsholm, men lejemålet er opsagt og nyt lejemål i Hørsholm er ved at blive forhandlet i Hørsholm. Der er flere ledige lejemål i Hørsholm og derfor vil der være mulighed for at påvirke processen mht valg af egnet lejemål og forhandling med udlejer.

La Parfumerie forhandler bredt udvalg af produkter indenfor makeup, hudpleje, parfume og hårpleje. La Parfumerie tilbyder desuden et bredt udvalg indenfor skønheds- og velværebehandlinger som foretages af selvstændige kosmetologer/behandlere som lejer sig ind enten på fuld tid eller deltid.

Der søges en medejer og samarbejdspartner som har en solid og dokumenteret erfaring indenfor ovennævnte områder og som vil udvikle forretningen mod solid lønsom drift. Samtidig med det skal samarbejdspartneren kunne kombinere fysisk forretning med webshop som er nicelux.dk

Webshoppen nicelux.dk forhandler ca. 1.500 produkter indenfor makeup, hudpleje, parfume og hårpleje med en dropshipping aftale og derfor er der ingen lagerbinding eller administrativ opgaver i form af plukning, forsendelse og kundehenvendelser.

Samarbejdspartneren vil få afgørende indflydelse på produktudvalg, leverandøraftaler, løbende reklameindsats og ikke mindst aktivteter i forretningen. Det er vigtigt at kommende samarbejdspartner er administrativt orienteret, godt overblik over hvilke produkter som sælger, avancefokus og samtidig en god sælger. Desuden skal samarbejdspartneren kunne forhandle gunstige aftaler med leverandører til glæde for forretningen.

Henvendelse og spørgsmål er velkommen.Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Netværk og Ledelse er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere