Produktion i Tyrkiet - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jeg har et godt tilbud til dig! "

 

Produktion i Tyrkiet

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 25
Tilmeldt 7. feb 19
Indlæg ialt: 8
Amino Plus

Skrevet 12-02-2019 kl. 14:58
Kære Iværksætter.

Går du med drømmen, om at starte dit eget brand op? Så er Zarens det rigtige sted at starte. Zarens er en agentvirksomhed som hjælper din virksomhed, med at udvikle og opbygge dit eget brand. Vi hjælper dig med at udvikle og producere dit eget brand step by step, så du med større fortjeneste kan sælge på din webshop eller fysiske butik.

Zarens kontor er placeret i hjertet af Istanbul med dansk tyrkiske medarbejder, som har stor erfaring indenfor forskellige brancher. Det gør vores kunder og producenter trygge i forhold til sprog, kulturforståelse og arbejdsmorale.

Vi har et tæt samarbejde med en række af produktionsvirksomheder i hele Tyrkiet. I et samarbejde med Zarens undgår du fordyrende mellemled, du undgår at ansætte en masse medarbejdere til at udvikle og producerer dit eget brand, spar en masse resurser og overgiv ansvaret til os.

Udover produktion af produkter tilbyder vi andre services som, kan spare dig for en masse penge, dette er bl.a. grafiskdesign opgaver, hjemmeside, lookbook, display mm. Fordi vi er placeret i et land med lavere omkostninger, kan vi lave en freelancers eller et reklamebureaus arbejde til lavere priser. På den måde kan du lettere få råd til det udtryk, du ønsker i din virksomhed.

Du kan læse meget mere omkring om os, på zarens.dk
Debatten er sidst flyttet af martinebirlund
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :