Brian Dean Seo That Works 3.0 - Har nogen af jer prøvet det - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Gode iværksætter websites, bøger, software m.m. "

 

Brian Dean Seo That Works 3.0 - Har nogen af jer prøvet det?

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)
Amino-karma 2.737
Fra København
Tilmeldt 28. nov 14
Indlæg ialt: 708
Amino Plus

Fra NaturHandel.dk
Skrevet 08-11-2018 kl. 13:22

Jeg har netop købt adgang til Brian Dean's Seo That Works.

Det kostede lige over 6000 kr., så det er en satsning af de helt store... Jeg har været lidt ved at gå død i at købe og købe links.. :) Jeg vil fortjene dem i stedet for ;)

Det hele starter for alvor mandag med første modul :) - Og jeg glæder mig til at komme i gang.

Der er rigtig mange referencer - Men jeg vil da lige høre jer om der er nogle danskere iblandt os der har afprøvet det før??

Indtil nu har jeg da i hvert fald lært at jeg ikke bare skal lave content og så "håbe på det bedste", så allerede der har jeg da sparet nogle timer om ugen :)

Jeg driver hverken et seo bureau eller noget, jeg har kun en lille webshop på Natur-butikken.dk, men hvis det her kan give et kæmpe boost, så sparer jeg måske en masse markedsføringskroner fremad.

Med venlig hilsen

Mark Källstrøm

Amino-karma 551
Fra Nørre Aaby
Tilmeldt 19. dec 09
Indlæg ialt: 128

Dennis S. L. Jørgensen
Skrevet 08-11-2018 kl. 13:32

Jeg havde adgang til den første version, og der var mange gode ting at komme efter, og tips at tage med.

Dog synes jeg at det bare ikke er alt der fungerer i Danmark, men sådan er det jo generelt - brug hvad du kan og smid resten væk.

Jeg synes det var en god investering.

Mvh Dennis S. L. Jørgensen - SEM Chef hos StepUp Media - samt passioneret bruger af online marketing, sociale medier, WordPress og musik.

Amino-karma 2.737
Fra København
Tilmeldt 28. nov 14
Indlæg ialt: 708
Amino Plus
Mark Källstrøm
Fra NaturHandel.dk
Skrevet 08-11-2018 kl. 13:35

Tak :)

Ja jeg er også overbevist om at det bliver en god investering..

Ja, Danmark er jo også relativt lille i forhold til, men mon ikke der er en del der kan bruges alligevel i forhold til approach..

Den jeg har købt er jeg garanteret fremtidige opdateringer... Havde du ikke det i din?

Hvis du havde burde du jo også få adgang til den nye ;)

Amino-karma 551
Fra Nørre Aaby
Tilmeldt 19. dec 09
Indlæg ialt: 128

Dennis S. L. Jørgensen
Skrevet 08-11-2018 kl. 14:15

Jo den er fremtidssikret, men det var et tidligere arbejde via en tidligere arbejdsgiver - ikke mig personligt der købte det. Desværre!

Mvh Dennis S. L. Jørgensen - SEM Chef hos StepUp Media - samt passioneret bruger af online marketing, sociale medier, WordPress og musik.

Amino-karma 235
Tilmeldt 29. jul 18
Indlæg ialt: 64

RoomForMore.dk
Skrevet 08-11-2018 kl. 18:01

Skriv gerne mere, når du er kommet igennem bogen. :)

Kunne være spændende at høre om det rykker noget.

RoomForMore.dk | Boligindretning, plakater, knager, spejle, borde, stole, tæpper, puder - kort sagt alt til boligindretningen | RoomForMore.dk

Amino-karma 557
Tilmeldt 29. okt 16
Indlæg ialt: 121

Ron Brevstgaard
Skrevet 08-11-2018 kl. 19:12

Hej Mark,

Jeg har personligt meget svært ved at se, hvad du for de 6000,- vil få af marketing besparelses know-how.. hverken nu eller på lang sigt. Eller jo hvis du driver en blog så giver det super god mening med "fortjente" links men til en webshop, findes det ikke rigtigt. Har forresten også adgang til SEO That Works samt har jeg brugt hans YoRocket (Plugin til wordpress) ret længe.

Lad os bare antage at dine fortjente links alle skal komme fra blogs med god TF, massere trafik osv. Disse blogs ved allerede, at deres link ud har værdi, så det sker bare ikke rigtig af sig selv som førhen. Folk vil meget hellere linke til en privatperson og hans/hendes blog, det vil du også sikkert hellere, frem for til en anden virksomhed.

Dine fortjente links til en webshop skal komme på helt andre måder. F.eks. nu hvor vi er i juletiden, malk det med ønskelister meget mere. Det er her mange får gratis links, netop fordi "Kirsten" ønsker sig produkt 1-2-3 og linker hertil, så familien let kan finde disse og så tænker diverse bloggere ikke over hvad de skal have "retur". <- Yderst gammelt link teknik der stadig virker. F.eks. en knap hvor deling af linket er maskeret som til brug på ens ønskeliste så det ikke er noget forkert der bliver købt. - Brug tekst til at gøre dine links nyttige, bl.a. på denne måde.

Kender ikke din niche men ift. marketing, er det ikke lettere at skabe et behov som de store drenge gør før marketing kommer på tale? Har ikke lige undersøgt om det er muligt/kan lade sig gøre men f.eks. 100 insektglas med logo/navn + url der er varmebehandlet (så det ikke kan tages af) og så send 2-3 stykker rundt til diverse børnehaver. Nogle tager dem i brug, andre ikke, måske de vil fremgå på nogle billeder der er blevet taget eller forældrene kommer til at se dem netop mens de står/ligger fremme. Børnene "plager" måske ligefrem og siger låget skal være gult og grønt osv. Det er altid super også at tænke langsigtet.

Nå tilbage til Brian. Du vil få lært en hel del men brugt det, nok ikke særlig meget da hans metoder virker men ofte tager meget lang tid. F.eks. har han meget få landingssider som han tilpasser igen og igen. Skal du gøre det samme med lad os sige 2000 produkter, ja umuligt medmindre man er mange på holdet. Der er hold i det hele men meget herfra, vil du også kunne finde hos Moz gratis, han (Brian) gør bare det ligger på et fad til dig frem for at du skal rundt og læse mange steder.

Mvh Ron. - Håber noget kan bruges.

Sælger / Udvikler / Hosting Sysadmin & SEO / Linkbuilding - Går du op i Whisky? whiskygentle.men

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)

RSS-feed
 
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

Gode iværksætter websites, bøger, software m.m.
Besøg vores samarbejdspartnere :