Går du rundt med en god idé til et startup, hvor IT er en - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hvilken virksomhed skal jeg starte? "

 

Går du rundt med en god idé til et startup, hvor IT er en integreret del af idéen - har vi et rigtig rigtig godt tilbud!

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 3
Tilmeldt 13. sep 18
Indlæg ialt: 1


Skrevet 13-09-2018 kl. 10:00
Vi er en gruppe bestående af erfarne IT-udviklere, som har stor erfaring med både IT-udvikling og med iværksætteri. Vi leder efter en partner, som mangler udviklere og sparring til at realisere en god idé og skabe et fedt produkt. Vi tilbyder at hjælpe med udvikling af web-, mobil- og desktopapplikationer; integrationer til andre systemer og meget andet. Vores krav er at få andele af den virksomhed som bliver omdrejningspunktet for produktet mod den ydelse som vi bidrager med. Vi er tilmed klar til at indskyde kapital i et projekt, som vi finder interessant.

Vi behandler alle henvendelser med størst mulig diskretion og fortrolighed og ingen idéer vil blive offentliggjort eller kopieret. Vi foretrækker hvis du beskriver din idé i en indledende mail, men vi kan også underskrive en NDA, hvis du eksplicit kræver dette. Omvendt forbeholder vi os retten til at vurdere idéen internt mellem os og afvise et evt. samarbejde, hvis ikke vi synes, at idéen er attraktiv.

I første omgang skal du blot så godt som muligt beskrive din idé og fremsende en mail med relevant info og kontaktoplysninger til os.

Kontakt os på bjoernensgrotte@gmail.com, så vender vi tilbage snarest.

Henvendelser behandles løbende.
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

Besøg vores andre hjemmesider :