Opsættelse af IVS med direktion i udlandet - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Alt det andet om at starte virksomhed "

 

Opsættelse af IVS med direktion i udlandet

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
Amino-karma 10
Tilmeldt 10. jul 18
Indlæg ialt: 2


Skrevet 10-07-2018 kl. 22:23
Hej.

Jeg har læst en del tråde herinde, men kan ikke finde en, der giver mig svar på følgende problemstilling:

Jeg bor udenfor EU, og kommer i løbet af næste år til Danmark. Jeg håber på at kunne sælge forskellige kommunikationsløsninger mm. grundet min uddannelse. Jeg vil gerne opsætte et IVS i Danmark, for at planlægge lidt forud, og allerede have det på benene, når jeg "kommer hjem".

Kan jeg stå som direktør, på trods af, jeg er boende i udlandet, og alt arbejdet egentlig udføres herfra? I så fald, vil det gøre firmaet skattepligtigt i landet hvor jeg bor, eller er det fint nok, så længe jeg betaler indkomstskat på en provisionsbasis? Det kommer nok ikke til at blive store beløb det drejer sig om, men jeg vil bare gerne være sikker på, jeg gør det hele lovligt, og jeg tager da også meget gerne imod tilbud på selskabsoprettelse, adresse til kontor, bogføring, mm.

Jeg tager gerne imod gode råd!
Amino-karma 167.453
Fra 2800 Lyngby
Tilmeldt 2. mar 11
Indlæg ialt: 36.214
Amino Plus
Cookie - John Hannover
Fra John Hannover
Skrevet 10-07-2018 kl. 22:40

Du må gerne være direktør i IVS og ejer - og bo i andet land - der skal dog som jeg husker det være en dansk repræsentant som skat osv kan komme i kontakt med (kunne vel være kontorhotel HVIS jeg husker ret)
Hvor du bliver skattepligtig selv må du høre andre om, afhænger bla.a  af bopæl i DK eller ikke osv - hæver du ikke løn (eller udbytte) blandes du ikke ind som personskat

Selskabet bliver selskabsskattepligtigt i DK,

Overvej om det er IVS eller ApS der måske er bedst http://johnhannover.blogspot.dk/2015/03/ivs-eller-aps.html 

vh John H

Amino-karma 334.404
Tilmeldt 20. apr 07
Indlæg ialt: 15.980


Her kan dit firmanavn stå
Skrevet 11-07-2018 kl. 00:14


Enig i at selskabet bliver selskabsskattepligtigt i DK, men afhængig af reglerne i det land, hvor du bor kan det også blive skattepligtigt der.

Amino-karma 10
Tilmeldt 10. jul 18
Indlæg ialt: 2

nybruger55
Skrevet 11-07-2018 kl. 17:37
Tak for de fine svar, begge to! Det er sødt af jer. Jeg havde da også regnet med, at firmaet blev selskabsskatttepligtigt i Danmark. Det ser jeg ingen problemer i. Det ville dog være irriterende, hvis jeg også røg ind under endnu en selskabsskat i udlandet, så det må jeg lige få kigget noget mere på. Og jeg regner da med at betale mig selv løn, som så ikke burde blive skattet i Danmark, men her. Jeg skal lige love for, der er nogle, der er gode til at finde på regler. Tak for hjælpen:)
Amino-karma 334.404
Tilmeldt 20. apr 07
Indlæg ialt: 15.980


Her kan dit firmanavn stå
Skrevet 11-07-2018 kl. 18:42

Der er så nogle regler som giver mulighed for at modregne skat betalt i en anden stat. Men det kan give mere administration at rode med flere lande.

Amino-karma 5.298
Tilmeldt 17. dec 07
Indlæg ialt: 1.224

BroncofanDK
Skrevet 12-07-2018 kl. 11:56

nybruger55:
Tak for de fine svar, begge to! Det er sødt af jer. Jeg havde da også regnet med, at firmaet blev selskabsskattepligtigt i Danmark. Det ser jeg ingen problemer i. Det ville dog være irriterende, hvis jeg også røg ind under endnu en selskabsskat i udlandet, så det må jeg lige få kigget noget mere på. Og jeg regner da med at betale mig selv løn, som så ikke burde blive skattet i Danmark, men her. Jeg skal lige love for, der er nogle, der er gode til at finde på regler. Tak for hjælpen:)

Hvis det land udenfor EU du bor i er USA, så vil jeg råde dig til at holde dig langt væk, eller få nogle rigtig gode rådgivere fra et af de store revisionsfirmaer, og det er omkostninger der ikke harmonerer meget med IVS struktur. USA (og Eritrea) er de to eneste lande i verden der har global skat.

 

Amino-karma 2.240
Fra Stockholm
Tilmeldt 9. feb 12
Indlæg ialt: 612

Dennis E.R Pedersen
Skrevet 12-07-2018 kl. 14:37

Hej nybruger.

Jeg har selv prøvet det og man kan sagtens eje og stå som direktør for et selskab i DK selvom du ikke bor i DK dog er selskabet stadig skatteberettiget i Danmark og det kan man self ikke slippe udenom. Hvis du udfører arbejdet udenfor Danmark skal du betale indkomstskat i det land du er i, dog kræver nogen at du sætter op et søster selskab for det.

Og ja du skal bruge en adresse i Danmark til selskabet, så en adresseservice er nødvendig hvis du ikke har en ven/egen adresse som kan bruges. 

Online Entreprenør indenfor ecommerce, marketing og mere - www.derpinvest.com

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)

RSS-feed
 
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

Alt det andet om at starte virksomhed
Besøg vores andre hjemmesider :