Wordpress Mockup Wanted - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Brugervenlighed & design på nettet "

 

Wordpress Mockup Wanted

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 4
Tilmeldt 10. maj 18
Indlæg ialt: 1


Skrevet 10-05-2018 kl. 19:28
Har nogen et tip til en app, jeg kan bruge til at demonstrere det website, jeg skal bygge i WordPress? Tak for læsning og alle tips!
Amino-karma 579
Fra Vanløse
Tilmeldt 12. apr 16
Indlæg ialt: 146
Amino Plus
Ulrik Kristiansen
Fra Vita Via
Skrevet 11-05-2018 kl. 07:41

Hvis ikke der er for meget funktionalitet, så kan du jo bare bygge det op i et standard WP-Tema uden noget design-tilpasning. Jeg byggede for nylig en prototype på et community-site med BuddyPress og 2 medlemmer i et 'let' Tema (Astra). Det tog en eftermiddag ca. Men ordren skal selvfølgelig være det værd ... Ofte handler det jo også om at man gerne vil spare sig selv for problemer senere hen, og der kan det være en fordel med en prototype som kunden kan bruge hurtigt og stille spm. til. Den kan så genbruges når man får lignende ordrer så arbejdet ikke er spildt. I mit tilfælde skal der nok være nogen andre som senere hen gerne vil have et community-site.

Hvis det drejer sig om layout og design, så er quick-and-dirty metoden nok at tage screenshots af jeres Tema, fx fra live-previewet på Themeforest el. lign. - hvis det er et købe-Tema, og så smække det sammen i Photoshop med lidt pile og captions der forklarer.

Endelig kan du jo altid bruge en Page Builder som Elementor der har tonsvis af færdige skabeloner man hurtigt kan lave om i, ved at erstatte CTA-sektionen fx med en af de 20 andre CTA-sektioner. Så evt. screenshot og hurtig tilpasning i Photoshop.

Det kommer jo lidt an på hvordan du arbejder. Hvis alting skal kodes fra bunden op, så er der ingen vej uden om et Photoshop mockup (el. lign. program), så det kan blive pixel perfect osv.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af:

Brugervenlighed & design på nettet
Besøg vores andre hjemmesider :