Partner med erfaring med prestashop og evt. programmering - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hvilken virksomhed skal jeg starte? "

 

Partner med erfaring med prestashop og evt. programmering søges til webshopprojekt

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 734
Fra Faxe
Tilmeldt 3. feb 08
Indlæg ialt: 180


Skrevet 13-02-2018 kl. 21:30

Hej Aminoer

Jeg arbejder på at starte 2 niche webshops, som med tiden gerne skulle blive til 3-5 webshops med hver deres produktområde. Jeg søger i den forbindelse en partner med erfaring indenfor prestashop og evt. programmering. Jeg har aftale med leverandører og arbejder på at få lavet de første to webshops og planen er at de skal være indenfor henholdsvis hverdagsprodukter og personlig pleje/velvære. 

Planen er at der skal være muligt at kunderne kan købe produkterne enkeltvis og via abonnement og dermed få rabat på produkterne. Jeg ved godt at der er hård konkurrence indenfor hverdagsprodukter og personlig pleje/velvære, men der er tænkt på hvordan vi skiller os ud fra mængden.

Hvad jeg søger:

Jeg søger en der har erfaring med at opsætte/styre en prestrashop og gerne med programmering, men ikke et krav. Jeg forventer desuden at du er klar til at bruge den tid det kræver at få projektet op at køre og fremtidig udvikling og drift. Har du erfaring med markedsføring er det kun et plus, men ikke et krav. En partner vil få ansvaret for det tekniske mht. webshoppene samt den daglige drift og udvikling i samarbejde med mig. 

Hvad jeg kan tilbyde:

Jeg har erfaring med prestashop fra tidligere projekter og kan godt sætte en webshop op, men er ikke så stærk til det tekniske bag. Jeg har ligeledes erfaring med markedsføring både offline og online samt køb og salg af varer fra projekter jeg har været involveret i samt fra mit nuværende arbejde, hvor jeg arbejder med markedsføring. Jeg har selv over 20 års erfaring med opstart, drift og markedsføring af webshop og andre projekter, men vil helst have en partner, som jeg kan sparre med og hvor vi kan muntre hinanden op, når der kommer nogle øv dage og som kan hjælpe til, når der er travlhed. 

Økonomi:

Jeg har pengene til at få projektet igang samt drift indtil der kommer overskud, men forventer at du kan investere min. 5000 kr., som bevis for at du er seriøs.

Send gerne PB hvis du har du spørgsmål eller er interesseret i at blive partner.

Mvh

Kim

Amino-karma 734
Fra Faxe
Tilmeldt 3. feb 08
Indlæg ialt: 180

Kim Ravnsbæk
Skrevet 19-02-2018 kl. 21:08

Er der ingen der kunne være interesseret? Jeg er åben over for anden partnerskab eller aflønning for hjælpen.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

Besøg vores andre hjemmesider :
lll