Hjælp til SEO! - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Søgemaskineoptimering (SEO) hjælp & gode råd "

 

Hjælp til SEO!

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
Amino-karma 17
Tilmeldt 5. jan 18
Indlæg ialt: 4


Skrevet 12-01-2018 kl. 13:48

Hej 

Jeg gik live med min plakatshop www.artbyartig.dk for et par måneder siden, og er netop nu igang med et større SEO projekt. Jeg bruger SEO-værktøjet på AnalyzeMe's hjemmeside som en rettesnor, og er nået igennem en stor del af de punkter, hvorpå min SEO haltede gevaldigt. 

Jeg bruger Google Search Console, og forstår ikke, hvorfor den fortæller mig, at jeg har 0 indekserede sider? 

Jeg har forsøgt at optimere min hjemmeside ud fra primært disse ord "Design plakater" og "Billige plakater", da jeg kan se i Google Keywordplanner, at der ofte søges på denne kombination. 

Nu har jeg søgt på disse søgeord på Google de seneste dage, og jeg er slet ikke til at finde. På Google Search Console kan jeg se, at min side er blevet crawlet. Hvad gør jeg galt? Skal jeg bare væbne mig med tålmodighed? 

Jeg er igang med at forbedre load-tiden på hjemmesiden nu, og har fundet et par bloggere, som kan skaffe nogle links til min side inden længe, ved at skrive et indlæg om Art by Artig. 

Er der nogen, som har gode råd til mig? Eller nogle brugbare værktøjer? 

Med venlig hilsen
Lærke 

Amino-karma 497
Tilmeldt 1. jan 17
Indlæg ialt: 142

Madsvouzalis
Fra ZA
Skrevet 12-01-2018 kl. 15:42

Hej

Hvis du har efterspurgt indeksering kan der snildt gå en del uger før du bliver crawlet.

Men kan se dine sider fremstår fint på google når man søger på dit website.

Men fordi du optimerer på de søgeord, er det ikke ens betydning med du suser op på side 1.

Amino-karma 304
Fra Odense C
Tilmeldt 5. sep 17
Indlæg ialt: 65
Amino Plus

Hejsa!

Du kan ikke 100% regne med Search Consoles tal ift. indekseringen.

Søg i stedet på Google: site:artbyartig.dk og se at du rent faktisk er indekseret. Dette er altså ikke problemet.

I Search Console bør du sikre dig, at du har registreret domænet med "https://" foran, ikke http eller www. Hver udgave er noget forskelligt, og har forskellige data.

Dine rangeringer:

Når jeg søger i Google (med 100 resultater pr. side), er det tydeligt at du slet ikke er med i opløbet på søgningen "billige plakater" eller "design plakater". Du er ganske enkelt ikke i hverken top 100, top 200 eller noget andet endnu.

Du må derfor enten vente med tålmodighed eller kickstarte processen ved at smide nogle backlinks ind imod siden (I følge Ahrefs har du et blandt 0 på den front pt).

Du kan hente inspiration til linkbuilding her:

https://morningtrain.dk/dansk-linkbuilding-liste/

http://pointblankseo.com/4-unique-link-building-ideas

https://www.theme.dk/linkbuilding/

... Og så 117 millioner andre artikler på nettet, både på dansk og engelsk.

Amino-karma 656
Fra Dronninglund
Tilmeldt 7. jan 13
Indlæg ialt: 170
Amino Plus
Steen M. N.
Fra Seo Service
Skrevet 18-01-2018 kl. 11:52

Hej Lærke,

Det er som de andre i indlægget siger; det tager tid mht. indekseringen. Dog er din side blevet indekseret, dog vil det kræve langt tid og megen arbejde, før man opnår gode placeringer på dine nøgleord (søgeord). 

Jeg vil meget gerne komme med nogle flere gode råd til dig, eller hjælpe dig med at opnå flere links mm., send mig gerne en e-mail

Amino-karma 4.839
Fra København
Tilmeldt 13. jun 16
Indlæg ialt: 1.123
Amino Ekspert
Kasper Friis
Skrevet 20-01-2018 kl. 16:42

Hej Lærke.

Et fuldgyldigt svar på dit spørgsmål vil tage flere dage at skrive. Men lad mig gøre et forsøg. 

For det første; ja, du skal væbne dig med tålmodighed. Og hertil skal du lægge en fandens masse arbejde i det. Smile

Grundlæggende set har du jo fat i den lange ende; sådan umiddelbart i hvert fald. Det handler om solide SEO tekster, og det handler om linkbuilding. Jeg skimmede lige kort din forside, og du har jo en ganske solid sektion af en SEO-tekst i bunden. Her kunne du evt. overveje at implementere noget intern linkbuilding i dette tekststykke; fx til dine mest populære produkter eller undersider. Det hjælper Google med at vurdere, hvilke sider der er vigtigst. Derudover kan du intuitivt sætte interne links ind, som hjælper dine besøgende med at komme videre rundt. 

Hvis du har fundet nogle søgeord, kan du overveje at lave en underside til hver af disse. Altså: domænenavn.dk/søgeord. Hertil skal du naturligvis have solide SEO-tekster på hver, som er unikke. Har du brug for ekstra information om SEO-tekster, har jeg skrevet en guide her på Aminohttps://www.amino.dk/blogs/kasperfriis/archive/2017/11/08/perfekte-seo-tekster-stryg-til-tops-p-229-google.aspx 

Heri gennemgår jeg blandt andet LSI, som faktisk er temmelig afgørende og af stor betydning. 

Ydermere er der en række links, som du nemt kan opsætte. Det kan f.eks. være CSR-mærket, hvor du støtter op om CSR og får et stærkt link. Ydermere er der Minecookies.org, hvor du overholder cookie-lovgivningen og får et stærkt link på samme tid. 

Brugbare værktøjer

Som sagt er analyse en vigtig del af SEO. Og her kan du f.eks. bruge et værktøj som Ahrefs.

Det er et værktøj, hvor du kan slå dine konkurrenter op og se, hvilke backlinks de har. Måske har du mulighed for at få nogle af de samme links ved fx at skrive til ejeren. Ydermere kan du med Ahrefs få information om keywords og søgevolume. Google Keyword Planner tager (desværre) deres data fra Adwords, og der er flere eksempler på, at disse tal er helt forkerte (læs fx her: https://moz.com/blog/unreliable-google-adwords-keyword-volume ). 


Slå koldt vand i blodet

Lad mig få en mistforståelse fra bordet: Du skal ikke regne med, at dine resultater kommer på mandag; ej heller hvis du bruger to stive døgn i streg på at lave SEO-arbejde. Det er en løbende proces, hvor en masse faktorer spiller ind; brugeradfærd, links, content, hastighed, CTR (altså, hvor mange der klikker på dit website organisk) mv. 

Har du brug for yderligere hjælp, så er min mail åben: kasperfriis@friisonline.dk. Men du lyder da som én, der har forholdsvis meget forstand på det, og du er uden tvivl på den rigtige vej. 

CMO hos TEXTA ApS.

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)

RSS-feed
 
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af:

Søgemaskineoptimering (SEO) hjælp & gode råd
Besøg vores samarbejdspartnere :