Praktikplads gik helt skævt - burde jeg stadig - Side 3 - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Netværk og Ledelse

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Diverse erhvervskontakter "

 

Praktikplads gik helt skævt - burde jeg stadig skrive det på CV osv?

Side 3 ud af 3 (24 indlæg) < Forrige 1 2 3
Amino-karma 48
Fra Hovedstadsområdet/østsjælland
Tilmeldt 10. jul 17
Indlæg ialt: 14

Klaus Frobenius
Fra Klinisk Diætist; Klini...
Skrevet 14-11-2017 kl. 11:05

Mit bidrag er et mega kort svar

JA, find så alt det positive du har lært fra oplevelsen og tænkt meta. Jeg ville svare i Meta, hvis spurgt

Amino-karma 10.118
Tilmeldt 16. sep 09
Indlæg ialt: 2.057
Amino Plus
Louise Lamberth - Tekstfokus
Fra Tekstfokus
Skrevet 14-11-2017 kl. 11:11

Ja, og en af mine erfaringer er at skrive ansøgninger for andre. Og ja, man kan være for ærlig! En ansøger vendte tilbage og skrev, at han havde fået flere job på min ansøgning. Hans egen ansøgning skaffede ham ingen job, så det var jo fint. Men hvis jeg nu havde skrevet "Jeg er andengenerationsindvandrer og skriver som en brækket arm, så jeg har fået en anden til at skrive min ansøgning, men jeg er kvalificeret til jobbet," så havde han jo nok ikke fået det - selvom det intet havde med jobbet at gøre.

Amino-karma 11.386
Tilmeldt 17. jul 12
Indlæg ialt: 2.025

Lucas - Hosting4Real
Fra Hosting4Real
Skrevet 14-11-2017 kl. 11:27

Louise Lamberth - Tekstfokus:

Men hvis jeg nu havde skrevet "Jeg er andengenerationsindvandrer og skriver som en brækket arm, så jeg har fået en anden til at skrive min ansøgning, men jeg er kvalificeret til jobbet," så havde han jo nok ikke fået det - selvom det intet havde med jobbet at gøre.

Det kunne også været det faktisk havde givet jobs - hvis personen ikke kan stave men stadig er kvalificeret til jobbet - så kan arbejdsgiveren sagtens være ligeglad - jeg ved ikke hvordan det går i din branche, men i IT branchen, hvis folk har kvalifikationer til at udføre det arbejde de skal, så vil han med garanti være en mulig kandidat - også selvom de ikke kan stave eller har andre vanskeligheder - hvis det ikke er en af de ting der er vigtige for at tage opgaven.

Kan godt være den generelle verden (ikke IT-relateret ting) er nogle røvhuller som arbejdsgivere - men det kan jeg ikke svare på, jeg kan kun svare på baggrund af IT virksomheder - enormt ærlighed er faktisk godt i "vores" branche, som arbejdsgiver ses det som en god ting at man fortæller omkring sine fuckups, og hvordan man har lært fra dem, eller hvis man fortæller at jeg ikke er god til X men det er noget jeg gerne vil udvikle mig i.

Personligt i de teams jeg har haft med interviews at gøre, så vi hellere at folk er ærlige omkring hvad de har lavet, og ikke har lavet - hvis en sidder i et interview og siger: "Jeg har aldrig lavet en fejl" - så chancen for personen lyver er 90-95% - hvorimod personen der kommer og siger: "Jeg tog en platform med 200 gigabit trafik offline, men jeg løste det på den og den måde, og har gjort sådan og sådan for at forhindre det i fremtiden" - sådan en vil man ansætte - ikke dem der aldrig har fucked op :-)

Måske er IT branchen bare speciel? Men IT er jo heller ikke en stor ting i vores dagligdag mere - så min mening er vel også ligegyldig :-)

Hosting4Real - High performance webhoteller.

Amino-karma 10.118
Tilmeldt 16. sep 09
Indlæg ialt: 2.057
Amino Plus
Louise Lamberth - Tekstfokus
Fra Tekstfokus
Skrevet 14-11-2017 kl. 11:37

Nej, du misforstår mig. Folk er ikke r*vhuller, som du skriver, men når ansøgningen er det første møde med arbejdsgiveren, er den nødt til at fremhæve det bedste ... og alt det andet kan man (måske) fortælle en anden gang.

Side 3 ud af 3 (24 indlæg) < Forrige 1 2 3

RSS-feed
 
Netværk og Ledels er venligst sponseret af:

Besøg vores andre hjemmesider :
lll