Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Salg af gourmet kød B2B

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 25. Sep 17
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 11:38
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej :-)

Vi er to unge mænd der er ved at få stablet en mindre produktion af noget fint kød fra renracet Duroc frilandsgrise på benene, og i den forbindelse søger vi nogle gode råd til at komme igang med salget.
Vi har det sidste halve år haft en føler ude, og haft salg til private og et par dygtige kokke, samtlige tilbagemeldinger har været meget positive.

Det er nu meningen vi ønsker at for alvor gå igang, og derfor vil vi høre om der var nogle der havde nogle gode råd ift salg af kød på B2B markedet?

På forhånd mange tak

De bedste hilsner

Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 12656
Skrevet kl. 12:14
Hvor mange stjerner giver du? :

Prøv at kontakt nogle af de kødgrosister der er i markedet.

Alternativt kunne I prøve at kontakte f.eks inco´s slagterafdeling, de er ret gode til at tage nye produkter ind.

Held og lykke

Ravn

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)