Hjælp til konceptudvikling og butiksdesign - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Innovation & Vækst

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Gode erhvervsressourcer "

 

Hjælp til konceptudvikling og butiksdesign

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 16
Tilmeldt 16. jan 08
Indlæg ialt: 5


Skrevet 15-09-2017 kl. 09:43

Hej derude

vi er nogle stykker, som arbejder på et nyt og spændende projekt med salg af diverse delikatesser (kan desværre ikke komme nærmere ind på dette endnu) fra udlandet. Vi er lige nu i gang med at undersøge markedet for leverandører, placering af butik mm. 

Vi kommer dog til at skulle bruge noget hjælp til udarbejdelsen af det endelige koncept samt til design og indretning af vores fysiske butik, når vi når dertil.

De overordnede rammer/forretningsideen for vores koncept er selvfølgelig på plads, men det vi skal have hjælp til er blandt andet hjælp til hvordan vi skal præsentere/markedsføre os, sociale medier samt lidt sparring ift. en langsigtet strategi med flere salgssteder osv. Derudover har vi behov for hjælp til selve indretningen af butikken (herunder interiør), så den fremstår unik og i tråd med det koncept vi vil arbejde indenfor.

Det skal lige siges, at vi stadig er i startfasen og at der kommer til at gå lidt tid inden vi er helt klar til at tage fat på ovenstående. Men vi vil rigtigt gerne høre fra jer, ift. hvem I kan anbefale???

Amino-karma 402
Tilmeldt 23. maj 10
Indlæg ialt: 109

Elkodan
Skrevet 18-10-2017 kl. 22:43

Hej,
Jeg kan se at der ikke er kommet nogle kommentarer til denne tråd, så jeg vil personligt anbefale Ole Tønder fra
http://www.ot-kommerciel-support.dk

Det er ikke sikkert at det er hans specielle, men han er en meget flink og dygtig mand og I kommer sikkert til at få nogle gode råd den vej.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll