App design tilbydes - Har du en ide du gerne vil have gjort - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jeg har et godt tilbud til dig! "

 

App design tilbydes - Har du en ide du gerne vil have gjort til virkelighed? Så kig med her

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Amino-karma 758
Fra Gentofte
Tilmeldt 14. nov 13
Indlæg ialt: 192


Skrevet 13-07-2017 kl. 14:03

Hej Amino,

Mit navn er Sebastian og jeg har arbejdet med web og app udvikling i mange år og arbejder til daglig som app og User experience designer på flere projekter.

Jeg har valgt at specialisere mig inden for app design og user experience design da jeg kan se at der er mange som har brug for dette, men uden nødvendigvis at vide det.

Iværksættere som ønsker at lave et app, går ofte som det første ud for at lede efter en programmør. Det er dog svært at finde en programmør hvis man ikke kan specificere hvad man skal have lavet. Jeg kan hjælpe dig med at få designet dit app ned til mindste detalje og få lavet specifikke instruktioner til udviklingen af appen. Det er herefter langt lettere at finde en programmør da de fra start af kommer til at have et komplet overblik over hvad der skal laves.

Jeg har derfor sammensat en ‘pakke’ som jeg har finpudset og testet på mange projekter, en pakke som vil hjælpe dig med at få din ide ned på papir, få din ide ud til en investor og en programmør og få den gjort til virkelighed.

Pakken indeholder:

- Jeg vil designe hele dit app ned til mindste detalje, dvs. alle sider i appen, hvert eneste ikon og hver eneste funktion. Jeg vil sammensætte alle funktioner i et brugervenligt og moderne design som er nemt at navigere rundt i for brugeren. Når hele appen er designet og ligger foran en, har man lige pludselig et fantastisk overblik over ens app, og derfor finder man ofte i design fasen nye mere optimale funktioner og ideer til ens app som man ikke ville have tænkt over før. Jeg designer alle mine apps efter de nyeste design trends i app verdenen og kan dermed sikre dig at slut resultatet vil være attraktivt at kigge på samt enormt brugervenligt.

- Efter at appen er designet ned til mindste detalje, vil jeg programmere en design prototype. Dette er en prototype som vil lade dig navigere rundt i designet helt som det var et færdigt app. Dette har jeg erfaret er fantastisk til at fremvise sit app til eventuelle investorer og programmøre. Investorer som ser en allerede ‘fungerende’ prototype i et så tidligt stadie af ens app vil i den grad blive imponeret. Og prototypen er ideel for programmøre da de får sig et overblik over appen, og dermed hurtigere vil kunne gå igang med udviklingen. Desuden kan denne prototype bruges til at teste designet og konceptet på testpersoner.

- Udover prototypen vil jeg sætte alle designs op i et dokument. Dette dokument vil på skrift forklare alle funktioner i appen fra en programmør’s synspunkt. Jeg programmere selv i Python og Swift og har derfor en del erfaring inden for programmering, hvilket vil sige at jeg kan formidle designet og funktionerne til programmøre på en måde så det er let forståeligt. Dette dokument vil blive udarbejdet på både Dansk og Engelsk.

- Til slut vil du modtage en mappe indeholdene alle grafiske elementer samt instrukser til udviklingen af appen. Dvs. at udlevere du denne mappe til din programmør, vil han/hun have alt materiale de skal for at udvikle appen.

- Du vil også modtage alle wireframes i appen i høj kvalitet, som er perfekt til at ligge ind i en forretningsplan, printe ud og hænge på væggen hvilket giver et godt overblik over ens app eller sætte ind i en investor præsentation.

- Med i pakken vil jeg også designe et app ikon som passer til appens identitet og design, og jeg vil levere alt grafisk materiale nødvendigt for at lancere på app store. Fx. artwork billederne som er billederne der vises af appet på appstore før man downloader.

Jeg laver apps store som små og designer ikke kun apps, designer også webplatforme, applikationer til applewatch og alle andre tænkelige medier. Så har du en ide du gerne vil have gang i, så kontakt mig på Sebastianbeen@icloud.com

Amino-karma 758
Fra Gentofte
Tilmeldt 14. nov 13
Indlæg ialt: 192

Sebastian Been
Skrevet 09-08-2017 kl. 13:13

Tilbudet er stadig åbent

Amino-karma 2.600
Fra København
Tilmeldt 17. maj 16
Indlæg ialt: 794

Skygge Manden
Skrevet 09-08-2017 kl. 18:48

Hvad er prisen ?

Amino-karma 758
Fra Gentofte
Tilmeldt 14. nov 13
Indlæg ialt: 192

Sebastian Been
Skrevet 31-08-2017 kl. 13:54

Hej Yousef,

Prisen afhænger af kompleksiteten og størrelsen af appen der skal designes og ligger på mellem 6 til 12.000. 

Mvh Sebastian

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll