Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp til at finde det mest fleksible Blog hostingsite i første forsøg.

Side 1 ud af 2 (12 indlæg)
Tilmeldt 17. Mar 17
Indlæg ialt: 7
Skrevet kl. 18:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Min kone er ved at etablere et blogcommunity, et site der skal kunne hoste hendes egne blogindlæg, men samtidig skal have muligheden for at have et ubegrænset gæstebloggere eller rettere medbloggere på sitet. Altså et lille samfund af bloggere der alle har sin egen blog i forummet, så de sammen tiltrækker/skaber trafik og til siden og derved har fordelen af hinandens følgere.

der ligger i den forbindelse ønske om at det webhotel og hostingsite har en brugervenlig flade så ikke man som blogger skal være IT-geni for at blive medlemblogger og oprette sin egen blog. Sitet skal kunne have bruger knap til besøgende så besøgende kan tilmelde sig den enkeltes blog som følger. integrere sig med såvel facebook, instagram, twitter, linkd'in osv.

sidst men ikke uvæsentligt skal det være muligt at starte med en "light version" der så kan opgraderes forholdsvis smertefrit alt efter den stigende interesse og trafik?

Lad mig høre jeres mening om hvilken løsning der bedst muligt tilbyder disse løsninger.

Med Venlig Hilsen

Dan Lienhøft 

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 18:34
Hvor mange stjerner giver du? :

Unoeuro og wordpress er løsningen

falt lige over dene video men der er masse andre der ude

https://www.unoeuro.com/

det er dejlgt nemt med one click install af wordpress og wordpress kan alt det I skal og der er masse a youtube guides og ellers gartis guides paa nettet

Der findes et hav a gratis plugins til Wordpress saa man kan faa den til at virke som man vil og kan man ikke finde ud af det er det wordpress saa udbredet at man nemt kan finde go og billig hjælp

Tilmeldt 21. Sep 06
Indlæg ialt: 2606
Fra  StreetPatrol.com StreetPatrol.dk Skrevet kl. 19:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Sparetips på Sparefeber.dk

Tilmeldt 17. Mar 17
Indlæg ialt: 7
Skrevet kl. 10:15
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Gita!

Tak for dit svar. Jeg er sikker på at det er den bedste løsning, men det er vigtigt for min kone at der allerede er en skabelon der kan guide hende igennem opsætning af designet. det du foreslår er way to complicated for en newbee som min kone, det er hun alt for utålmodig til og hun forstår ikke halvdelen af de underforståede forkortelser der er i den vejledning du linker til.Så ikke helt det hun søger. SorrySmile

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 10:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Det behøver ikke at være saa kompliceret.

WP UNoeuro som jeg henviser til.

I opretter bare de gæste blogger/bruger I vil og de har egen adgang til WP admin hvor de skriver deres Blogindlæg og smider op under den kategori de vil. De kan jo lave en katgori til: Mette's blog, Jettes's blog osv..

Tilmeldt 17. Mar 17
Indlæg ialt: 7
Skrevet kl. 10:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak Anders, men det er alt for avanceret, indviklet vi skal ned i et mere newbee niveau, så kan hun vælge dine forslag senere når hun føler sig bedre rustet og har mod på opgaven. Tænker at den bedste er et webhotel som måske web10, der tilbyder forinstalerede skabeloner. Baladen er bare hvor meget af det arbejde hun senere kan overføre direkte til en bedre løsning senere. er der noget man kan gøre for at den fremtidige opgradering bliver lettere?

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 11:09
Hvor mange stjerner giver du? :

hej

Lige et hurtig kig er web10 ogsaa wordpress.

Hvis I vælger en løsning nu og I senere skal skifte til ny løsning kan de blive dyrt og I kan miste trafik mm , det bedste er at finde den rigtige løsning nu fra starten af.

I kan jo faa nogen til at sætte det op saa i ikke skal tænke paa det tekniske, det kan gøres ret billigt for WP vil jeg mene.

DEt er ikke avanceret som det lyder. HUn din kone er Admin, det er hende som kan styre alt bagved. De gæste blogger som skal ind og skrive opretter I meget nemt, tro mig , og de har kun rettigheder til at skrive, altsaa de kan ikke komme ind og lave ged i siden.

Har I en tilsvarede side nu som I kan henvise til at saadan vil i gerne have det ? Kan I maaske smide et ink til den side.

Skal det bare være din kone og hendes med bloggere som skriver indlæg eller skal der ogsaa være et forum, ala Amino her, ?

Tilmeldt 17. Mar 17
Indlæg ialt: 7
Skrevet kl. 14:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Anders!

Ja der må meget gerne være et forum til kommentarer. På baggrund af dine anbefalinger har jeg lavet hendes side, hun har fået sit domæne med mulighed for at tilknytte yderligere domæner, på Unoeuro. Jeg har instaleret WP tema2017, på siden, men skal nu have trukket noget netværksoftware ned på siden der kan administrere et bloggernetværk hvor man samlet kan se de enkelte tilknyttede bloggeres sidste indlæg a la blogly.dk. De enkelte bloggere skal have mulighed for at få tilknyttet sin egen private blogsite til forummet eller kan vælge at have sin side direkte i dette bloggerforum som underadresse.

ligesom det skal være mulgt at besøgere skal kunne følge en eller flere bloggeres opslag, like bloginlæg, kommentere disse og dele dem på diverse soc.netværk.  

Hvis du har forslag til hvad der virker bedst i denne situation og hvis du har et link til en ny guide/videoguide må du rigtig gerne øse af din viden.Big Smile

Tilmeldt 9. Aug 11
Indlæg ialt: 0
Skrevet kl. 05:45
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Vi tilbyder private, kommercielle og personlige lån til meget lav årlig

renten helt ned til 2% inden for et 1 år til 30 år

Tilbagebetaling varighed periode til alle dele af verden. Vi giver lånene i

intervallet fra $ 10,000 til $ 10,000,000,00 USD eller usd.Our lån er godt

forsikret for maksimal sikkerhed er vores prioritet Er du miste søvn nætter

bekymrende hvordan man legit lån långiver? Er du Bidende dine negle til

hurtig? I stedet slå dig selv, kan du ringe værten nu gælder nu, kredit

specialister til at hjælpe med at stoppe dårlig kredit historie, til en win-win løsning, der er

vores mission. Skulle interesseret person, kontakte mig via e-mail:mrsbarbarateel@gmail.com

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 12:45
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

DEn blog som du henviser til  http://blogly.dk/forside  er ogsaa lavet i Wordpress kan jeg se saa det kan jo lade sig gøre :-) Jeg ved ikke om der er en skrap WP ekspert her som kan "afkode" den side mht hvordan den er sat op, hvilke plugins etc. ?

En lidt anden alternativ kunne være at:

1: I har jers blog, f.eks: BLOG.dk

2: I opretter de andre bloggere under Bruger i Admin

3: I sætter deres profil som "forfatter eller redeaktør" ikke admin... de har saa deres eget login til jeres side og kan oprette deres egne indlæg

4: I opretter en kategori  til hver Blogger. Saa hvis I har en blogger som hedder METTE kan i lave en kategori Mette. Hun udgiver hendes indlæg under Mette, saa BLOG.dk/Mette/....eller BLOG.dk/kategori/Mette/....

5: Der findes et Plugin som hedder Display Widgets. Med den kan man bestemme hvor ens tekst boks, eller widget skal vises. Saa i H eller V side har en i en kolonne med widgets, der kan i saa vise Mettes FB, Twitter, Instagram konto som kun vil blive vist paa Kategorien Mette altsaa under hendes indlæg.

6: Paa Menu baren paa siden smider I alle de katogorier/Blogger op

Det ville / kunne være en mulighed til at starte med.

Hvillet Tema du skal bruge ..  vil jeg anbefalde at I køber et Tema da du saa har support paa den og de holder themaet opdateret. Du finder en masse gode bl.a her: https://themeforest.net/category/wordpress  

eller her https://colorlib.com/wp/creative-wordpress-themes/

Hvis du søger en til at lave det kan du oprette en opgave evt her https://www.upwork.com/?r  eller aminos freelancer  eller søge ydeliger hjælp her: https://www.nemprogrammering.dk/forum/viewforum.php?f=23&sid=8079086535fac35da95cb58f8f5feb97

Mvh

anders

Side 1 ud af 2 (12 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere