Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Useriøse bud på freelanceopgaver på Amino!

Side 3 ud af 4 (31 indlæg)
Fra 4261
Tilmeldt 14. Feb 09
Indlæg ialt: 4195
Ib Abildgaard, RÅD & MAL Fra  RÅD & MAL Skrevet 14-05-2016 kl. 18:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Rasmus L. Knabe:
Jeg tror min pointe er at man med nogle få og forholdsvis simple tiltag kunne gøre oplevelsen meget bedre og mere gennemsigtig både for udbyder og udvikler på Amino freelancer :)
Yes

Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12240
Martin Thorborg Fra  Ageras Amino ApS Skrevet 15-05-2016 kl. 15:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Rasmus L. Knabe:
Jeg tror min pointe er at man med nogle få og forholdsvis simple tiltag kunne gøre oplevelsen meget bedre og mere gennemsigtig både for udbyder og udvikler på Amino freelancer :)


Jamen del da gerne ud af dine ideer, simple tiltag er lige os :-)
Men udfordringen med flere felter, er at opgaverne er uendelig forskellige og at lave nogle generiske felter nok ikke vil hjælpe det store.
Så alternativet er nok at lave forskellige felter for hver opgavetype og det er en væsentlig større opgave.
Og problemet er nok i mange tilfælde, at folk ikke aner hvad det egentlig er de vil og derfor ikke er i stand til at beskrive det ordentligt desværre.

De bedste hilsner

Martin

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2168
Louise Lamberth - Tekstfokus Fra  Tekstfokus Skrevet 15-05-2016 kl. 15:36
Hvor mange stjerner giver du? :

OK, men så må du jo markedsføre dig andre steder også? 

Fra København
Tilmeldt 5. May 10
Indlæg ialt: 522
Rasmus L. Knabe Fra  RasmusKnabe.com Skrevet 15-05-2016 kl. 16:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Martin.

Jeg ved af erfaring (ligesom du helt sikkert også gør) at det kan gøre en verden til forskel hvordan man guider folk igennem udfyldelse af en form. Men når det er sagt kan jeg godt se at opgaverne på Amino er af så forskellige en karrakter at det ville kræve rigtig meget arbejde at udarbejde specialiserede form forløb for alle de forskellige typer opgaver der er.. Og jeg er også godt klar over at budgettet for videreudvikling af Amino er meget småt, hvilket jeg også har forståelse for.

Det er dog lidt ærgerligt da mange der udbyder en opgave ikke helt forstår at en godt specificeret kravspec jo er deres egen garanti for at de får leveret det de forventer.. Hvis jeg var fuldstændig ligeglad med mine kunder kunne jeg jo til hver en tid komme med en billig løsning der ville leve op til de krav de har beskrevet, vel vidende at det ikke ville være i nærheden af at leve op til det de egentlig ønsker.. Men jeg ville som sådan have mit på det tørre og så er det udbyder der står med håret i postkassen.

Men ja, nogen simpel løsning på det er der nok desværre ikke.

Dog tænker jeg at det vil være en smal sag at finmaske budget intervallerne lidt.. Du har ret i at rigtig mange ikke nødvendigvis ved præcis hvad de vil have, men de fleste har til gengæld en ret god ide om at hvad de maksimalt vil betale og her bliver, specielt 5.000 - 50.000 et alt for stort spring. - Jeg kan f.eks. godt lave en webshop til 5.000 kr men jeg kan også godt lave en til 50.000 - det kommer helt an på kundens ønsker, ambitioner og budget. - Så man kan sige at selvom det måske er svært at få udbydere til at beskrive opgaven ordentlig ville en mere præcis angivelse af budget gøre det lettere for mig og andre at komme med et bud. I stedet for at jeg skal prøve at gætte hvad kunden ønsker og hvor meget de har lyst til at betale vil jeg i stedet kunne vende den om og sige "for 10.000 - 15.000 kan jeg levere dette - lever det op til dine krav?".

Hvis du går til en egendomsmægler ville du jo aldrig sige "Jeg skal købe et hus.. Jeg ved ikke lige hvad mit budget er men prøv at komme med nogle bud" - hvis den analogi ellers giver mening? :)

Men ja, i det store hele kan jeg godt se at det nok ikke er så simpelt endda at forbedre systemet særlig meget :)

Fra Sandkrogvej 12, 7790 Thyholm
Tilmeldt 14. Apr 05
Indlæg ialt: 8630
Hans Stokholm Kjer Fra  Kajaktrip.dk Kjers Kommunikation Skrevet 15-05-2016 kl. 17:39
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 person

Jeg har gode erfaringer med at give seriøse tilbud på Freelancer.

Jeg vinder godt nok sjældent opgaverne, fordi disse udbud er meget fokuseret på pris, men jeg oplever gang på gang, at jeg får kunden i anden omgang, når han er blevet skuffet over den billigste løsning.

Mit råd er derfor, at du bliver ved med at give gode og seriøse tilbud, hvor du gør rede for, hvorfor netop din kvalitet giver kunden value for money. Afslut dit tilbud med en formulering om, at du også gerne hører fra kunden, når han på et senere tidspunkt skal have løst en lignende opgave.

Og så står du bedre, hvis du lige sikrer dig et par anmeldelser med topkarakter.

Venlig hilsen

Hans

Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12240
Martin Thorborg Fra  Ageras Amino ApS Skrevet 15-05-2016 kl. 18:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Rasmus L. Knabe:
Dog tænker jeg at det vil være en smal sag at finmaske budget intervallerne lidt.. Du har ret i at rigtig mange ikke nødvendigvis ved præcis hvad de vil have, men de fleste har til gengæld en ret god ide om at hvad de maksimalt vil betale og her bliver, specielt 5.000 - 50.000 et alt for stort spring. - Jeg kan f.eks. godt lave en webshop til 5.000 kr men jeg kan også godt lave en til 50.000 - det kommer helt an på kundens ønsker, ambitioner og budget. -


Ja det skulle man tro, men folk vil ikke ud med hvad de vil betale, fordi de, af gode grunde, jo så lægger kortene på bordet.
De fleste vil helst intet indikere, for at få den bedste pris. Så derfor har vi lavet intervallene så brede, at byder dog har en vag ide om det er værd at byde på.

Så vi har faktisk prøvet mange modeller og den her er det der har virket bedst. Men igen, alt kan gøres bedre og en dag vil jeg tro vi laver hele platformen om, men mere om det senere.

De bedste hilsner

Martin

Fra København
Tilmeldt 5. May 10
Indlæg ialt: 522
Rasmus L. Knabe Fra  RasmusKnabe.com Skrevet 15-05-2016 kl. 18:35
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg synes jo ikke der er noget negativt i at lægge kortene på bordet.. Tværtimod.. Men jeg forstår din pointe og tror nok egentlig at du har ret i at det er sådan realiteterne er :)

Tilmeldt 6. Sep 12
Indlæg ialt: 317
Trusted Partner Skrevet 15-05-2016 kl. 18:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg må give hr. Thorborg så ganske ret i mange af hans argumentationer.

Herunder tror jeg det er vigtigt at notere sig at hovedsegmentet af Amimos brugere er HELT nystartede iværksættere med MEGET få penge på lommen.

Disse vil gerne "nøjes" og jeg finder det ganske naivt at basere sin forretning alene på Aminos brugere.

Jeg har personlig valgt at gøre min profil herinde anonym, der jeg i kraft af min titel som jurist løbende blev kimmet ned af Amino-brugere, der ville have hele konsultationer gratis over telefonen og ikke forstod, at vi er nogle, der skal tjene til føden. De var meget forbløffede over at modtage en faktura.

Jeg har derfor valgt at bidrage med mine kompetencer i sin begrænsede form på forummet og aktivt fravalgt Amino som salgskanal.

Nogle af Aminos brugere vil måske senere i deres foretningsliv tage kontakt til vores kontor, når disse er veletablerede og har råd til at honorarer en dygtig og kompetent rådgivning.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2168
Louise Lamberth - Tekstfokus Fra  Tekstfokus Skrevet 15-05-2016 kl. 19:49
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hvis jeg var dig, ville jeg nok lægge en fornuftig plan for min markedsføring, og så ville jeg finde ud af at definere, hvad jeg kunne tilbyde, som kronehjælperne ikke kan ... i stedet for at give Amino skylden for, at der mangler kunder i butikken. :) 

Fra København
Tilmeldt 8. Jul 05
Indlæg ialt: 1728
davidchristensen Skrevet 06-08-2016 kl. 15:56
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg synes det er en spændende snak - men en del af svaret/løsningen ligger for mig at se også i det 'image' Amino efterhånden har fået. Det er for den meste blevet et samlingssted for helt unge iværksættere, men der er glemt at fokusere mere på de 'rigtige'/etablerede virksomheder, som igen ville være klar til at lægge nogle ordentlige opgaver på Amino Freelancer.

Jeg har jo før nævnt, at bare sådan en lille ting som Amino's gamle logo godt kunne klare, at man indarbejdede en mere 'professionel' designstrategi for sitet - fordi det vil måske i en lille grad hjælpe på at tiltrække endnu flere seriøse/erfarende iværksættere og virksomhedsdrivende.

Jeg har selv lige lavet en profil på freelancer.com, som har et meget udviklet interface - og nogle folk fra Bangladesh, der tilbyder tingene latterligt billigt - men også folk, som mig selv, der tager $100 i timen - som igen tiltrækker virksomheder, som søger en freelancer til at få udført et ordenligt stykke arbejde.

Amino Freelancer har en helt enestående chance for at blive dét fortrukne sted i Danmark at finde freelancebaseret arbejdskraft, hvis man virkelig gjorde noget ved det, for ellers siver opgaverne bare til de internationale sites.

Beer

Grafisk design & produktudvikling: www.davidchristensen.dk

Side 3 ud af 4 (31 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere