Jeg tænker på at starte et take away sted, men er lidt i tvivl om reglerne? Jeg er godt klar over at der skal være noget kontrol på min produktion (smily ordningen), men det jeg er tvivl om er om det kræves noget uddannelse af mit personale. Er der nogle der kan svare på dette? Hvis det kræver uddannelse hvilken?
Vh
Jesper |
Hej Jesper.
Mon ikke www.horesta.dk kan give hjælpe dig med dine spørgsmål, check deres site eller ring til dem.
Et lille tip : Kør effektivt og målrettet på sundhedsbølgen og den stadig stigende fedme i Danmark, som slet ikke er toppet endnu - det er der millioner i, hvis det bliver gjort rigtigt.
Hvad med en take away vogn, hvor folk kunne købe en bakke salat, god kop kaffe/boulion/te, frisk brød m.m, alså en rullende salgsvogn, som du kører der, hvor kunderne befinder sig.
Hvor mange personer tager ikke hver dag S-toget eller Metro`en eller en lille tur på stranden ?
Jeg kan godt se denne rullende salgsvogn og sponsormulighederne må absolut være tilstede, logo på kopper, emballage, på selve vognen m.m.
Har tidligere " leget " lidt med ide`en, vognene findes, skal blot tilrettes lidt, markedet mener jeg også klart er tilstede og det skulle vist ikke kræve den store økonomi, men tilladelserne skulle være på plads - en moderne rullende pølsevogn, med vægt på sundhed - det er vist ikke set før i Danmark?![]()
Held og lykke.
Bedste hilsner.