Hej Aminoer, Er der nogle der har noget erfaring med dette rent lovgivningsmæssig? Altså i korte træk, hvad skal der til før jeg må skænke et glas vin ud til besøgende så det kommunale ikke kommer efter mig. Skal man have faste rammer for siddepladser, eller må disse skiftes periodisk? Jeg ved godt at man skal have en spirituslicens m.m. hos politiet men rent indretningsmæssigt, tænker jeg på toiletter ift. siddepladser m.m. Hvad kræver de forskellige myndigheder at man skal have styr på og hvor skal jeg henvende mig før jeg kan sætte det hele igang? Og ved i hvor lang tid de forskellige tilladelser typisk tager at få? Bygningen er en fredet pakhus bygning i Knabrostræde indre kbh, i et kælderlokale men har tidligere været et værtshus i start 1900-tallet div. 1 - spiritus licens. 2 - krav for siddepladser med henblik på toiletter 3 - velfungerende køkken'/bar / godkendelser (KUN KOLDT KØKKEN skal bruges tappas, oliven, nødder osv) Ingen varm gastro 4 - lovkrav og godkendelser til servering? Skal man have andet? Mvh,
|
Tobias Hinchely Pedersen:Bygningen er en fredet pakhus bygning i Knabrostræde indre kbh, i et kælderlokale men har tidligere været et værtshus i start 1900-talle
Der er eget strenge regler for fredede bygninger, så du skal nok ikke regne med at du får lov til at en ombygning eller installere toiletter. kontakt kulturarvsstyrelsen
Følgende skal du kontakte
https://www.politi.dk/Koebenhavn/da/Borgerservice/Tilladelser/Alkoholbevilling/
Fødevarestyrelsen skal du også søge-
http://www.kk.dk/artikel/tjekliste-nye-restaurat%C3%B8rer