Skal vi smide 5000+ mailadresser ud?! - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "E-mail marketing tips & tricks "

 

Skal vi smide 5000+ mailadresser ud?!

Side 1 ud af 2 (12 indlæg) 1 2 Næste >
Amino-karma 180
Fra København
Tilmeldt 11. okt 12
Indlæg ialt: 44


Skrevet 27-02-2015 kl. 14:03

Hey Amino'er,

Vi har drevet webshop igennem rigtig mange år og nyhedsbreve var for 6-7 år siden et super vigtigt værktøj for os. Men efter vi for alvor begyndte at involvere os i de sociale medier virkede det ikke længere rentabelt at bruge langt tid på nyhedsbreve når vi fangede alle på FB med et klik. Nu er det dog kun nogle meget få procent af vores FB følgere der ser vores indlæg og vi vil gerne tilbage til mailen, men hvordan?

Jeg synes jeg har fået god og brugbar viden om hvordan man skriver et nyhedsbrev, administrerer en mailingliste osv, men jeg er i tvivl om hvor vi skal starte. De seneste par år har vi sporadisk sent mails ud til listen med produkter osv. - mails jeg godt kan se nu ikke havde det niveau de måske burde. Men uanset hvad så har de ikke givet meget af en reaktion (det gjorde produktmails før i tiden, måske fordi vi er ret niché). Altså tyder meget på at dem der er på listen måske ikke længere har interesse. Det er jo efterhånden en MEGET gammel liste hvor indsatsen for at få folk på er gjort for mange år siden.

Så spørgsmålet er, hvordan rebooter vi?

Vores nuværende mailingliste er i vores shopsystem, som ikke har skyggen af funktioner (stats, split-test osv) men den fordel at v bare kan skrive et produkt id for at indsætte et produkt og så er det gratis. Den kan jo tage med, hvis man vil skifte til mailchimp, men det er jo dyrt at have så mange modtagere, hvis de ikke har interesse.

Desuden tænker jeg at vores maillingliste fremover skal segmenteres, da vi eller vil have alt for meget hit and miss.

Så hvad gør vi nu? skal vi starte helt forfra og smide de eksisterende 5000+ mailadresser ud?

Amino-karma 197
Tilmeldt 19. feb 15
Indlæg ialt: 143

Dollar's
Skrevet 27-02-2015 kl. 14:08

I skal aldrig smide mailadresser ud, de er massere penge værd både for jeres firma, og der er massere virksomheder som er interesseret i at købe jeres liste

Amino-karma 6.062
Fra København
Tilmeldt 30. mar 05
Indlæg ialt: 1.324

Oxkjær
Fra Altero Design
Skrevet 27-02-2015 kl. 14:10

Dollar's:

I skal aldrig smide mailadresser ud, de er massere penge værd både for jeres firma, og der er massere virksomheder som er interesseret i at købe jeres liste

Du mener vel ikke seriøst at man skal sælge mailadresser, vel?

Amino-karma 37
Tilmeldt 16. aug 13
Indlæg ialt: 8

Cicoor Marketing ApS
Skrevet 27-02-2015 kl. 14:57

Hej

Jeg ville starte med at få alle mailadresserne testet igennem. Der er sikkert flere adresser, som ikke længere eksisterer, postkassen er fyldt mv. Få alle disse slettet fra listen.

Det næste jeg vil foreslå er at I laver et rigtigt lækkert nyhedsbrev, som I sender ud til resten. I kan så enten lave en stor knap hvor man kan afmelde sig nyhedsbrevet hvis man ikke ønsker at modtage det mere eller hvis I er modigere en knap som man skal klikke på hvis man ønsker at modtage nyhedsbrevet frem over.

I får således sorteret alle dem fra, som ikke længere er interesseret i jeres nyhedsbrev. Det betyder måske at en pæn del bliver skåret fra, men de er nogle som alligevel ikke ville handle hos jer.

Derfra kan I så arbejde på at opbygge en ny aktiv gruppe af modtagere.

I skal i hvert fald ikke sælge adresserne som en anden foreslår. Dels er det ikke lovligt og I risikerer en seriøs bøde for det, og dels mister I fuldstændig jeres troværdighed overfor de 5.000 mennesker som har stolet på jer og opgivet deres mailadresse til jer.

Amino-karma 3.916
Tilmeldt 11. jan 12
Indlæg ialt: 759

Jesper I. P
Skrevet 27-02-2015 kl. 15:08

For det første undrer det mig, at i opgav jeres mailingliste hvis i kunne se at det gav gode resultater. Nyhedsbreve er stadig den dag i dag den aktivitet der giver den højeste ROI.

Du er nød til at have et værktøj med ordentlig tracking. Altså hvor mange åbner klikker, bouncer, hvilke websider besøger de osv.

300-400kr om måneden for et professionelt værktøj er ikke dyrt, det er billigt:-)

jeg er ret sikker på at du vil finde ud af at mange af adresserne ikke længere er aktive, og kan fjernes fra din liste. 

Dernæst lav en plan for hvornår, hvorofte og med hvilket indhold du ønsker at sende ud. Over tid kan du når du opnår mere viden om din liste også segmentere den og sende mere målrettet ud.

lav også en plan for hvordan i får nye folk føjet til listen, det kan være i skal give rabat på første køb ved tilmelding etc. Og gør det også mere tydeligt på jeres website at der er mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrev, det er godt skjult i øjeblikket. Der er heller ingen beskrivelse af hvad man kan forvente at modtage, blot en box hvor man kan indtaste sin adresse

Amino-karma 180
Fra København
Tilmeldt 11. okt 12
Indlæg ialt: 44

Poul Depka Carstens
Skrevet 27-02-2015 kl. 15:12

Tak!

Hvilket værktøj vil i anbefale til udsendelse? og kan det også rydde op i adresserne?

Amino-karma 3.916
Tilmeldt 11. jan 12
Indlæg ialt: 759

Jesper I. P
Skrevet 27-02-2015 kl. 15:31

Du kunne eksempelvis prøve at kontakte de danske udbydere, hvor supporten er mere tilgængelig end eksempelvis mailchimp.

de kan ganske givet også vejlede dig i forhold til oprydning af din liste.

Eksempler på danske udbydere:

mailplatform.dk

ubivox.dk

bullsender.com

Amino-karma 206
Tilmeldt 10. aug 12
Indlæg ialt: 84

Fasa
Skrevet 27-02-2015 kl. 16:22

Hej Poul

Jeg kan hjælpe med adresserne hvis det er.

Kontakt mig på saminielsen33@gmail.com

mvh.

sami

Amino-karma 10.232
Tilmeldt 16. sep 09
Indlæg ialt: 2.077
Amino Plus
Louise Lamberth - Tekstfokus
Fra Tekstfokus
Skrevet 27-02-2015 kl. 21:54

Selvfølgelig skal I da ikke smide adresserne ud! I skal derimod begynde at sende nyhedsbreve, der har værdi for modtageren og vækker tillid. :)Det betyder, at I ikke kun skal sende et nyhedsbrev, når I vil sælge noget - og at I måske til gengæld skal køre minikampagner med flere mails, når I endelig vil sælge noget. Lov en gulerod til dem, der tilmelder sig, en liste med ti tips, rabat, eller hvad der passer til jeres produkt.

Tiden er altid en begrænsning. Overvej, om det kunne være en idé for jer at indlede med en mindre mailserie, der kører automatisk, når folk tilmelder sig. Jeg har fx fået rigtig mange tilmeldinger til mit nyhedsbrev ved at skrive en lille mailserie med idéer og tips til blogindlæg. Det har den kæmpe fordel, at de mails kun skal skrives en eneste gang og skaffer tilmeldinger, mens jeg selv passer kunderne. :)

Og brug et professionelt mailsystem.

Amino-karma 16.158
Fra Hillerød
Tilmeldt 10. nov 07
Indlæg ialt: 2.846

Frank Hellerup Madsen
Skrevet 27-02-2015 kl. 22:20

Hej Poul,

Jeg er enig med nogle af de tidligere svar i, at du bør forsøge at genoplive listen og se, om der ikke stadig ligger en del værdi i den.

Problemet er bare, at hvis du importerer en liste til nogle af de store amerikanske udbydere, som indholder for mange bounces, afmeldinger eller spam-markeringer, risikerer du, at de lukker din konto igen.

I dit tilfælde ville jeg kontakte Ubivox og forelægge dem problemstillingen. Det er det danske mailfirma, jeg har hørt bedst om. Og de kan forhåbentlig se gennem fingre med bounce rate m.m. eller i hvert fald hjælpe jer med, hvordan man klarer det bedst.

Side 1 ud af 2 (12 indlæg) 1 2 Næste >

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :