Får du ekstern hjælp vedrørende SEO? - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Søgemaskineoptimering (SEO) hjælp & gode råd "

 

Får du ekstern hjælp vedrørende SEO?

Side 1 ud af 2 (12 indlæg) 1 2 Næste >
Amino-karma 169
Fra Svendborg
Tilmeldt 27. mar 14
Indlæg ialt: 34


Fra Animaks
Skrevet 27-02-2015 kl. 09:17

Hejsa.

Jeg bliver nogle gange ringet op af diverse personer/firmaer der tilbyder at hjælpe med SEO på min webshop og indtil videre har jeg takket pænt nej tak, da jeg mener at de som ofte overdriver gevaldigt når de garanterer at jeg kommer til at ligge på førstesiden på Google på mine vigtigste søgeord osv.
De lover som regel en masse ting for et årligt beløb der svinger mellem 5.000-10.000kr. per år.
Selvfølgelig ville det være fantastisk og sikkert også rentabelt at ligge højt på Google på de (måske 10) vigtigste søgeord, men som skrevet, så takker jeg i 99.9% af tilfældene nej tak til sådanne tilbud.

MEN jeg er jo selv en amøba hvad angår SEO og er ikke i tvivl om at min webshop kan SEO-forbedres rigtigt meget og dermed måske generere flere kunder... Men tvivlen nager... kan det betale sig...

Derfor vil jeg høre jer om det er nogle af jer der bruger et eksternt firma til løbende SEO-optimering og om dette for jer er rentabelt.
Det ville også være super dejligt at høre hvad firma/person i bruger, da det med 110% sikkerhed er mange "fantaster" der ude der lover guld og grønne skove...

Med venlig hilsen
Peter

ANIMAKS.DK Stort udvalg af naturlige tyggeartikler og ben til hund i alle størrelser.
Vi har også MEGET billige loppemidler i alle de kendte mærker.

Amino-karma 16.158
Fra Hillerød
Tilmeldt 10. nov 07
Indlæg ialt: 2.846

Frank Hellerup Madsen
Skrevet 27-02-2015 kl. 22:04

Groft sagt: Hvis du vil hyre hjælp til SEO, så lad være med at hyre nogle af dem, der ringer til dig og lover guld og grønne skove.

Amino-karma 10.232
Tilmeldt 16. sep 09
Indlæg ialt: 2.077
Amino Plus
Louise Lamberth - Tekstfokus
Fra Tekstfokus
Skrevet 27-02-2015 kl. 22:29

Nu hvor du beskriver dig som en "SEO-amøbe", kunne det jo være interessant at vide, om du selv ved, hvilke søgeord der kunne være de vigtigste? :)

SEO er jo mange ting - teknisk gennemgang af hjemmeside - linkbuilding - tekster på hjemmesiden osv. 

Du skal være rigtig kræsen, hvis du vil hyre SEO-hjælp. Der er mange dygtige SEO-folk. Men pas på dem, der vil forpligte dig til et langvarigt løbende abonnement på nøgleord, de mere eller mindre selv vælger - uden at de samtidig forpligter sig til at aflægge rapport om, hvad de har lavet for pengene, og hvilke resultater det har givet.

10 000 er mange penge. Derfor er mit allerbedste råd, at du selv sætter dig ind i basic SEO. Så kan du meget bedre skelne skidt fra kanel og finde ud af, hvad du selv vil stå for. :) Ellers skal jeg da gerne anbefale dig et par SEO-folk, men igen afhænger det lidt af, hvad du vil have lavet, og hvor meget du selv vil gøre.Amino-karma 10.232
Tilmeldt 16. sep 09
Indlæg ialt: 2.077
Amino Plus
Louise Lamberth - Tekstfokus
Fra Tekstfokus
Skrevet 27-02-2015 kl. 22:31

PS: Gør tydeligt opmærksom på dit nyhedsbrev og skriv, hvorfor folk skal tilmelde sig! Du kan godt lokke folk ind på en webshop med SEO - men derfra er det din opgave at fastholde dem og få dem til at komme igen og igen. :)

Amino-karma 32.888
Fra Hinnerup, Hadsten, Aarhus
Tilmeldt 29. jan 09
Indlæg ialt: 4.710
Amino Plus Amino Ekspert Moderator Bedste og Mest Fair Moderator
John Nielsen
Fra Nielco IT, OnlineSynlighed.dk
Skrevet 27-02-2015 kl. 23:23

Hej Peter.

Det er forståeligt, at du finder det svært at gennemskue tilbud og løfter fra SEO telefon-sælgere, der har behov for at kanvas-sælge.

Det sker faktisk jævnligt, at vi i OnlineSynlighed.dk bliver ringet op af SEO telefonsælgere, som end ikke har tjekket, hvem de har ringet til, og slet ikke set hjemmesiden inden de ringer.

Mit råd til dig er, at du skal spørge efter referencer hos de SEO virksomheder og -konsulenter, du føler størst tillid til.

Og så kan du sikkert også gøre noget selv.
Prøv evt. at se på denne liste med seo tips til webshops:
https://onlinesynlighed.dk/blog/60-online-marketing-tricks-seo-tips-til-webshops/

Og følg nogle af webshop specialister som eksempelvis Morten Vadskær http://www.amino.dk/blogs/mortenvadskaer/default.aspx

Og tjek bloggene fra et par af dansk SEOs rockstjerner.. Thomas Rosenstand fra concept-i
http://www.concept-i.dk/blog
og Mikkel deMib hos Waimea http://www.waimea.dk/blog/

Håber det giver dig lidt inspiration.

Dbh John

OnlineSynlighed.dk er specialister i søgemaskineoptimering, Google Ads annoncering, linkbuilding, Facebook-annoncering og online markedsføring. 

Kontakt os på Telefon 70 13 63 23 | mail@onlinesynlighed.dk

Amino-karma 361
Fra Holte
Tilmeldt 26. nov 08
Indlæg ialt: 95

Jacob Riff
Skrevet 28-02-2015 kl. 21:13

Start evt. med at scanne din shop med Monsido (http://monsido.dk) - det koster ikke noget for de første 100 sider, og så kan du se om der er noget on-page-SEO du skal kigge på. Det er ikke et alternativ til en SEO-konsulent, men du kan blive gjort opmærksom på de mest almindelige fejl du kan rette.

Amino-karma 37
Tilmeldt 23. feb 12
Indlæg ialt: 6

Konradfuzzy
Skrevet 28-02-2015 kl. 23:47

Hvis du vil blive set på Google så skal du vises på side 1.

Skal du bevare en hemmelighed, så bare læg den på Googles side 2. Her er der ingen der kigger.

Amino-karma 210
Fra Odense
Tilmeldt 6. mar 15
Indlæg ialt: 55

Anders Christensen
Skrevet 06-03-2015 kl. 13:30

Hej Peter

Jeg kan godt forstå din skepsis og måske lille forvirring.

Men for det første så vil jeg med det samme slå fast, at taler du med firmaer som garanterer dig, at du kan ligge øverst på side 1 så skal du være varsom! Da det, som mange andre ting i livet, er svært at garantere noget især når det kommer til SEO og ranking!

Jeg arbejder selv for et SEO firma ved navn SEOgruppen http://www.seogruppen.dk/ og vi gør en dyd ud af at være ærlige overfor vores kunder og fortæller dem hvordan det hele forholder sig og hvad vi vil gøre for at netop de kan blive mere synlige på Google.

Skulle du være interesseret i at tale nærmere omkring din virksomhed ang. webshop, SEO m.m så synes jeg helt klart at du skal sende mig en mail på ac@seogruppen.dk til en helt uforpligtende samtale, hvor du kan få stillet nogle spørgsmål og jeg kan give dig nogle svar :)

Og i forhold til det med at ligge på side 1 kontra f.eks side 2 på Google har jeg nogle statistikker fra sidste år samt meget mere her på dette link:

http://moz.com/blog/google-organic-click-through-rates-in-2014

Her kan du bl.a læse om hvordan 71,33% af folk der søger på Google clicker ind på noget på side 1 mens side 2 og 3 tilsammen "kun" får 5,59% click.

Når vi så er på side 1 får de øverste 5 organiske søgninger hele 67,60% af alle de besøgende mens nr. 6-10 samlet står for 3,73% af de besøgende så derfor kan/er det svært at ligge deroppe (selvfølgelig alt afhængig af hvad det omhandler). Derfor vil nogle firmaer prøve at sælge sig som og love ting de ikke er herre over for at få flere kunder ind.

Jeg håber at høre fra dig Peter.

Mvh.

Anders Christensen

Store kompetencer & erfaringer med bl.a SEO, AdWords, Google Shopping & online marketing. Få et uforpligtende tilbud - SEO Gruppen

Amino-karma 97
Fra Lyngby
Tilmeldt 2. nov 11
Indlæg ialt: 22

Dennis
Fra stammer.dk
Skrevet 25-03-2015 kl. 10:12

Som de andre skriver, så skal man passe på med SEO firmaer, som der lover resultater.

Der findes dog et hav af blogs, hvor du kan læse mere omkring søgemaskineoptimering - jeg skriver selv på min egen http://stammer.dk.

Jeg arbejder for Waimea Digital, hvor der også bliver skrevet en del om det - læs bloggen her http://www.waimea.dk.

Hvis du vil guides igennem linkbuilding, som er den vigtigste del af SEO, så kan du med fordel også læse nogle af Henrik Bondtoftes indlæg på http://www.henrik-bondtofte.dk.

Udover de tre, som jeg selv skriver og bruger når der bliver skrevet noget nyt, så findes der også en masse andre. Så mulighederne for, at blive klogere er mange, herudover findes der en masse bureauer, som der både er kompetente og erfarne som der kan hjælpe dig. Dog, så skal du nok op i mere end blot 5.000-10.000 kr pr. år, da du nok ellers ikke vil få specielt meget ud af det. 

Amino-karma 3.451
Fra København
Tilmeldt 29. okt 10
Indlæg ialt: 587

Føns
Fra Florence Marketing, Føns.com
Skrevet 26-03-2015 kl. 14:48

Mange har budt sig til her i tråden (så det holder jeg mig fra...), men vil komme med et råd: hvis du har en anelse interesse i SEO (og det bør du have, hvis du er seriøs med din online forretning, hvilket det også lyder til, at du er), kan du med fordel tage et SEO kursus hos en velrenommeret SEO konsulent. 

Efter endt kursus ved du måske nok til, at du selv kan arbejde effektivt med SEO og hvis ikke, så er du i hvert fald rustet til at købe SEO hos et firma og kan stille SEO firmaet de rette spørgsmål ;)

Side 1 ud af 2 (12 indlæg) 1 2 Næste >

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :