Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Op til 25 SEO-artikler á 400 ord leveret på under 24 timer til 25 øre per ord

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Haslev
Tilmeldt 27. Jun 11
Indlæg ialt: 152
Fra  Preisler Group Skrevet kl. 18:46
Hvor mange stjerner giver du? :

Boost din online trafik med SEO-Artikler skrevet af vores eksperter

Fra tid til anden kommer der akut opgaver, der kræver omgående opmærksomhed. Derfor tilbyder vi at levere op til 25 artikler á 400 ord på under 24 timer fra mandag til fredag. Artiklerne skal bestilles inden klokken 18 og bliver typisk leveret den efterfølgende morgen. Er samtlige artikler ikke leveret inden 24 timer er ordren gratis ved bekræftet levering. Pris per øre ved ekspres levering er 25 øre per ord ex.moms. Leverede artikler er garanteret unikke.

Ved bestilling send en mail til: mikkel@preislergroup.dk og referer til vores Amino tilbud i mailen og i emne-feltet påføres: Ekspres.

Vi tilbyder fortsat standard SEO-artikler til følgende priser:

0-6000 ord: 17 øre per ord ex.moms

6001-25.000 ord: 16 øre per ord ex.moms

25.001-> 15 øre per ord ex.moms. 
 
Du bestemmer selv hvilke keywords, der skal indgå i artiklerne, og så sørger vi for effektiv, hurtig levering & fuld tilfredshed. 

Derudover kan vi tilbyde at skrive PR materiale, produktbeskrivelser og blogindlæg. Vi tilbyder også SEO-artikler i månedsabonnementer. Send en mail til mikkel@preislergroup.dk for at høre nærmere eller ved bestilling.


Vi har udover ovenstående lanceret disse nye ydelser:

  • Opdatering af WP-Blogs med relevante indlæg
  • Posting af indlæg på Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter
  • Overvågning af Facebook aktivitet med unikke rapporter SEO-Fabrikken har snart 4 års erfaring, med tilfredse og tilbagevendende kunder, og leverer artikler, produktbeskrivelser, blog-indlæg mm. på daglig basis. Vi har 50 skribenter med stor erfaring og ekspertise. De 50 skribenter har forskellige uddannelser og ekspertiseområder, der gør os mere end kvalificerede til at håndtere alle emner. 

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere