Hvordan er kvaliteten af de billige patentburoer? - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Innovation & Vækst

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Opfindelser, patent & intellektuelle rettigheder (IP) "

 

Hvordan er kvaliteten af de billige patentburoer?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 22
Fra lille Skensved - Sjælland
Tilmeldt 22. apr 09
Indlæg ialt: 5


Skrevet 27-10-2014 kl. 18:23

Hej

Der er meget stor forskel på prisen, når man vil have et advokatfirma til at hjælpe med patentansøgning. Fra 20.000 til mere end 80.000. 

Er der nogen som har erfaring med om de billige buroer "leverer varen" og er der nogen faldgrupper??

Søren

Amino-karma 1.525
Fra Ludvigsen
Tilmeldt 25. okt 09
Indlæg ialt: 373

Mogens
Fra LudvigsenPatent, LudvigsenPatent - Vi b...
Skrevet 27-10-2014 kl. 18:29

Jeg ville vælge et decideret patent bureau, da de typisk både har teknisk, typisk ingeniør uddannelse som baggrund, som er suppleret med lange kursus@er i patent ret og IPR jura.

Jeg anbefaler www.opfindelse.tips, de har erfaring med både mekanik og Apps opfindelser, og er pris gunstige, idet de bor i et billigt domicil.

Amino-karma 239
Tilmeldt 9. jun 08
Indlæg ialt: 43
Amino Plus Amino Ekspert
Kasper Birkeholm Munk
Skrevet 29-10-2014 kl. 09:00

Hej Søren,

Det er bestemt ikke altid sammenhæng mellem pris og kvalitet og med patenter er der masser af faldgruber. Du kan betale i dyre domme og måske ikke helt få det du forestillede dig. Du kan også gå efter en billigere pris og få noget værre makværk. 

Inden du kaster dig vildt og blodigt over en patentansøgnings-proces er det kløgtigt at vurdere hvilken betydning et patent vil have for din forretning. Mao: giver patentet dig en forretningsmæssig fordel på kort og især langt sigt, som overstiger dine omkostninger på at vedligeholde dit patent?

Patent- og Varemærkestyrelsen har et udemærket produkt kaldet dialogsøgning som kan give dig generel indsigt i beskyttelsessituationen indenfor det område som du arbejder med og som med en vis tydelighed vil kunne fortælle om hvor og hvilke beskyttelsesmuligheder der kan være ift. din ide. En dialogsøgning tager et par timer og er en prisbillig løsning i den tidlige fase. Du kan se mere her: http://www.dkpto.dk/produkter/produkt/dialogsoegning-4020.aspx 

Herefter kan du i ro og mag vurdere de forretningsmæssige muligheder som et patent kan give dig. Her har Patent- og Varemærkestyrelsen også lavet noget materiale som kan hjælpe dig i den proces. http://www.iprcostbenefitguide.dk/patent-cost-benefit-guide.aspx 

Bedste hilsner
Kasper 

Teamleder for Opfinderrådgivningen - www.opfind.nu

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Innovation & Vækst er venligst sponseret af:

Besøg vores samarbejdspartnere :