Hej alle! Jeg søger mere information på regler omkring chokoladeproduktion. Det jeg er i tvivl om er om hvilke sundhedsmæssige krav og lokalemæssige krav der skal til for at man må producere diverse chokolade. Som udgangspunkt er der tale om chokoladeproduktion i eget køkken - som så skal sælges videre. Er der nogle lovmæssige begrænsninger her i Danmark i forhold til dette? Mine tanker er vel at man ikke behøver at have en fabrik men skal have bestået et hygiejnekursus og så skal man overholde det i et givent lokale. Jeg ser frem til råd og vejledning på denne front. |
Opstart af chokoladeproduktion
Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
- 1
Som udgangspunkt må man ikke producere i eget køkken. Der er mange krav til indretning, hygiejne og egenkontrol, mærkning af produkter mv., hvis man ønsker at opstarte en fødevarevirksomhed. Du skal have et hygiejnebevis, næringsbrev og være registreret hos Fødevarestyrelsen. Mvh Kristina |
Hej Kristina! Tak for dit svar. Jeg går videre med disse informationer. Fortsat god søndag :-) |
Hej, du kan få svar på en del af dine spørgsmål her: |
Venlig hilsen
Per Thomsen
Side 1 ud af 1 (5 indlæg)