Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

De 15 Største Løgne I Forretningslivet

Side 2 ud af 3 (22 indlæg)
Fra Slagelse
Tilmeldt 9. May 09
Indlæg ialt: 742
Fra  Bureau Kronberg Slagelse.News Skrevet kl. 15:48
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej Kristian,

Interessant oplæg, men jeg er enig med John i, at "5. Lad os udarbejde en kontrakt, der er fair for begge parter" ikke er korrekt.

For mange virksomheder er det bedst at lave en en kontrakt der er fair for begge parter. Det nytter jo ikke at presse sin levandør til at arbejde med underskud og manglende profit - det er at tænke kortsigtet.

Hilsen, Robert

Fra Esbjerg
Tilmeldt 23. Sep 05
Indlæg ialt: 4105
Skrevet kl. 15:53
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Grundlæggende er alle punkter ligeså korrekte som forkerte. Kristian er en person der har haft sine oplevelser, der har gjort han har skrevet disse punkter... en anden kunne have skrevet det modsatte.

Men derfor er det stadig et godt indlæg og fedt Krisitan gider dele med os andre.

Fra Bangkok
Tilmeldt 30. Aug 10
Indlæg ialt: 282
Fra  Amarisas International Co., Ltd. Skrevet kl. 19:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg er delvist enig på flere punkter, men som flere andre skriver, så er punkt 5 ikke korrekt. Jo måske for en ejendomsmægler, hvor det gælder om, at få så meget ud af det som muligt, i første og eneste hug. Men for andre grene af businessverdenen, som f.eks. min egen, indenfor produktion, så gælder det netop om at begge parter er tilfredse. Er den ene part ikke tilfreds, så kan der skydes en hvid pil efter loyalitet og overholdelse af den kontrakt, med mulig efterfølgende retsag...
Jeg har netop skrevet kontrakt med en fast kunde igennem flere år. Vi har ikke før haft kontrakt, men vores omsætning har nu så mange nuller, at det vil være katastrofalt for begge parter, hvis den anden smutter uventet, så derfor kontrakt.

Dit eget tøjmærke - Dansk kvalitet til Asien priser!

Tilmeldt 19. Oct 08
Indlæg ialt: 1822
Skrevet kl. 13:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Kristian Olsen:

. Lad os udarbejde en kontrakt, der er fair for begge parter.

Du griner allerede, gør du ikke? Jeg griner lige nu hvor jeg skriver dette ned.

Hvis jeg ikke dagligt følte, at jeg kan lave en kontrakt, der er fair for begge parter, så ville jeg lukke virksomheden.

Den ene gang, jeg havde et job, hvor jeg ikke med god samvittighed kunne sige det, gik jeg træt og nedtrykt hjem fra arbejde - og var lettet, da opsigelsen endelig var en kendsgerning.

Fra Khanom, Thailand
Tilmeldt 4. Jan 12
Indlæg ialt: 103
Fra  Thai Sunshine Developments Skrevet kl. 11:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Til Cookie og alle I andre der ikke er enige med mig ipunkt 5 at en kontrakt skal være fair for begge parter.

Dette punkt skal I tage med en gran salt, selvfølgelig, for jeg stræber selv efter at gøre kontrakter så fair som muligt for begge involverede parter.

Når jeg skriver dette i punkt 5, så er det fordi jeg ustandselig ser modpartnerne komme med tåbelige udkast til en kontrakt, som du mener er fair overfor mig og min klient. Det er typisk Thai advokater der tror faranger som mig og mine klienter er nogle båtnakker der ikke forstår sig på det thailandske system og lovgivning,så de prøver som regel altid at pådutte os en masse udnødvendige klausuler som stiller os dårligere end modparten.

Når det sker, så puster jeg mig op og fremkommer med et udkast der giver min klient flere fordele fremfor modparten. Og så indser modpartens advokat hvad han er oppe imod Big Smile Og derfra er der ikke langt til at blive enige om en kontrakt som begge parter kan acceptere Wink

Fra Ballerup
Tilmeldt 6. Jun 08
Indlæg ialt: 16477
Fra  Poledanser underholdning danser Skrevet kl. 12:28
Hvor mange stjerner giver du? :

Kristian Olsen:

Her finder du mine bud på de 15 største løgne i forretningsverdenen.

1. Penge er ikke alt.

Hvorfor er det, at det altid er de rige mennesker der mener at "penge er ikke alt" og "der er mere i livet end penge"?
Jeg har aldrig nogensinde hørt en stakkels fattig fyr fortælle mig, at penge ikke er alt!

Måske penge ikke er det vigtigste, der er i livet, men når man tænker over det helt ærligt, hvad ville dit liv så være uden penge? Hvordan ville din virksomhed være uden penge?
Vi har brug for penge, uanset hvilken kultur vi lever i, så vi kan købe de ting, vi har brug for i vores virksomheder.

Nar ikke dig selv og tro, at du kan starte en virksomhed uden penge.
Start aldrig en virksomhed og tænk, at du kan løse dine financielle problemer når de opstår.
Tro mig, i erhvervslivet penge er alt!

tro mig det er hårdt leve uden kærlighed men have penge det er ikke det samme at købe sig til kærligheden , fordi man har penge elsker folk en , de er også de folk der har kærlighed til en grundet pengene , det er en falske kærlighed,  så korrekt penge er ikke alt der betøder ægte kærlighed mere hvor det ikke er det økonomiske bånd der binder en med det er det er de kærligheds  bånd der binder hinanden samme

Kristian Olsen:

5. Lad os udarbejde en kontrakt, der er fair for begge parter.

Du griner allerede, gør du ikke? Jeg griner lige nu hvor jeg skriver dette ned.

Jeg tror ikke, der findes bare en enkelt person, der læser dette, der rent faktisk tror på det.

Sagen er jo den at når du udarbejder en deal, så ønsker du altid (hvis du er helt normal) at favorisere den person eller det selskab, du repræsenterer, især hvis det er dig selv der ejer selskabet! Til helvede med de øvrige parter!! Du er professionel og tænker i kroner og ører! Så igen, til helvede med de andre parter, hvis det stod til dig som professionel forretningsmand.

Desuden, hvis dette udsagn var sandt, hvorfor var kontrakten så ikke skrevet allerede? Hvorfor skulle det så være nødvendigt at udarbejde en?
Udarbejd en kontrakt, der er fair for alle involverede, og du behøver aldrig nogensinde at gøre

dette er meget vigtigt lave en kontrakt der er fair for begge partner ellers brydes de bånd på et tidspunkt og så er man ikke mere forretnings partner .

Kristian Olsen:

11. Ved brug af sociale medier vil du straks tjene flere penge på din forretning.

Ved blot at oprette profiler på nogle sociale medier som Facebook og Twitter og poste lidt hist og her, det opnår du ingenting ved. For at denne udtalelse ikke skal være løgn må man så absolut vide hvad man gør!
Facebook-sider og tweets betyder ikke meget alene hvis du ikke  "møder" og socialiserer med både eksisterende og nye potentielle kunder. Men gør du derimod det så vil det helt klart forbedre din forretning og profit - og temmelig hurtigt endda.

social medier er det giver mig og flere andre det gør vi finder kunder og overhovedet overlever så det er ikke korrekt at man ikke straks tjener mange penge på dette punkt  ,jeg har nogle andre oplevelser det er hvad der har reddet min forretning .

Kristian Olsen:

3. Jeg vender tilbage til dig i morgen.

Ja, helt sikkert! Vi har alle hørt denne løgn, har vi ikke? Det betyder: "Kontakte mig ikke, jeg kontakter dig."
Men nej, de fleste vender aldrig tilbage til dig i morgen. Ofte vender de aldrig nogensinde tilbage til dig. En af mine tidligere klienter fortalte mig engang, at han ville vende tilbage til mig i morgen med ny info. Det er 5 år siden .... skal jeg fortsætte med at vente på at han vender tilbage til mig? He he, nej, vel?

jeg har været uden for en del gange folk vender tilbage i morgen når de har mere info , så der er jeg meget uenig med dig

Kristian Olsen:

7. Vi er de største.

De største i  en branche behøver ikke at udbrede, at de er "de største i branchen" for at sælge sig selv. For det ved kendere allerede, så det gør de ikke.
De firmaer der derimod helt ublu kalder sig selv "klodens største" spiller på at deres kunder eller kommende kunder ikke aner hvem de er og spiller således på deres størrelse frem for at spille på kvalitet. Sandsynligvis fordi kvaliteten ikke er noget at snakke højt om!

Bilka er da det største varehus , men de skriver da tænkt stort købt stort ind , derved de skriver stort største meste udvalg kan også være de største men der er også nogle som kalder sig de største uden at være det og det kan man normalt gennemskue for dem kender man ikke

Kristian Olsen:

15. Hvis din forretning skal lykkes, skal du forfølge din passion.

Denne udtalelse er ikke kun løgn, den er også direkte grusom.

Jeg kender mange der har studeret deres passion på univertistet blot for at opdage at der ikke er noget job til dem når de kommer ud i den virkelige verden. I det mindste ikke et job de kan leve af!
Jeg studerede selv IT/EDB på Niels Brock da Bertel Harder var undervisningsminister, og han smed 28-30 elever ind i hver klasse...og da jeg var udlært var der alt for mange der skulle slås om de få jobs der var. Så at følge min passion viste sig at være sur røv!

Jeg kender også mange der har opgivet en indbringende forretning for at forfølge deres passion og så er gået konkurs. Bl.a. kender jeg en rigtig dygtig mand her i Thailand der er ekspert i Multi Level Marketing. Men han blev så træt af cremer og vitamindrinks at han bestemte sig for at ville arbejde med det han virkeligt brændte for, nemlig økologi og rent vand til alle Thaierne.

man skal selvfølgelige følge sin passion men man skal selvfølgelige også bruge sin sunde fornuft , men det er selvfølgelige kun din erfaring du følte ikke din sunde fornuft , vil jeg mene der kom jo alt for mange ud der var uddannet som det samme

Kristian Olsen:

Den barske sandhed er, at de færreste af os kan leve af vores passion, så hvis du vil have success i din forretning, så skal du ikke forfølge din egen passion men forfølge dine kunders passion istedet!

de fleste kan leve af vores passion vis der er brug for den , din erfaring er dog der ikke er behov for din passion , men dette betyder jo ikke der ikke er behov for mig eller en andens passion

poledancer.dk klik bestil shows altid god priser og lange shows

Fra Berlin
Tilmeldt 10. May 12
Indlæg ialt: 17
Skrevet kl. 12:34
Hvor mange stjerner giver du? :

Meget interessant læsning!

Specielt for en der er helt grøn på området og skal til at iværksætte sin første virksomhed. Interessant og se hvad man bør opmærksom på og kritisk over for.
Jeg kan ikke erklære mig fuldt ud enig i alle punkterne, men alligevel interessant at se nogle forskellige synspunkter på det!

Tak for dette! :) 

Fra bergen, norge
Tilmeldt 18. Jul 10
Indlæg ialt: 237
Skrevet kl. 12:39
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hei kristian.

Du har nogle punkter jeg er enig i men andre er jeg dybt uenig i. især på punkt 5. hvordan skal man ellers regulere et forretningsforhold om det ikke findes en kontrakt? jeg tror at den måde du tenker på der er lidt forkert. Fordi hvis to parter inngår en kontrakt så er det for at det er gensidige fordele af det elers ville jo ikke samarbejdet bestå. Om jeg har et produkt eller en tjeneste du behøver vil du jo sikre dig at dette ikke går tl din konkurrent eller du vil at jeg fortsatt skal levere min tjeneste eller produkt til dig. da må jo begge parter være fornøjed ellers tjener jo ikke noen på det. men selvsagt giver ingen ved dørerne. Kontrakter kan jo også reguleres ved klausuler dersom kontrakten ikke følges opp og i baghånd har man det rettslige system. Selvsagt er ikke forretningsverden korrekt men man kan jo prøve å regulere forholdene best mulig. Hvordan skulle det ellers fungere?

Fra Khanom, Thailand
Tilmeldt 4. Jan 12
Indlæg ialt: 103
Fra  Thai Sunshine Developments Skrevet kl. 12:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Vedr. "Penge er ikke alt".

Nu taler vi jo forretning, ikke? Måske har jeg ikke udtrykt mig godt nok?

Det er ikke kærlighed eller venskab eller mad nok på bordet jeg hentyder til, men det er drive forretning uden penge. Jeg mener en virkelig forretning og ikke bare en blogbaseret forretning med affiliatemarketing fra ClickBank osv.

En rigtig forretning kan ikke køre uden penge, kan den? Ikke her i Thailand ihvertfald Wink

Jeg har set det igen og igen og igen i mine 15 år her.  Folk kommer til landet og tror de kan smække en forretning op med en minimal investering....og de rejser stort set alle hjem igen ligeså fattige som de var da de ankom.

Men OK, med tålmodighed kan man godt få gang i en forretning uden penge, men det kræver jo så at man har kapital at leve af indtil forretningen slår igennem. Så igen, penge ER alt når det gælder forretning.

Her må jeg lige indskyde at jeg ikke mener at TJENE penge er ALT det drejer sig om når man driver forretning. Her spiller lysten og ens interesser en større del for mig end penge....hvis jeg ikke nyder det jeg laver så gider jeg ikke arbejde med det, uanset hvor mange penge der er i det! Mit arbejde her i Thailand er faktisk min hobby Smile

Fra Ballerup
Tilmeldt 6. Jun 08
Indlæg ialt: 16477
Fra  Poledanser underholdning danser Skrevet kl. 13:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Kristian Olsen:

Vedr. "Penge er ikke alt".

Nu taler vi jo forretning, ikke? Måske har jeg ikke udtrykt mig godt nok?

Det er ikke kærlighed eller venskab eller mad nok på bordet jeg hentyder til, men det er drive forretning uden penge. Jeg mener en virkelig forretning og ikke bare en blogbaseret forretning med affiliatemarketing fra ClickBank osv.

En rigtig forretning kan ikke køre uden penge, kan den? Ikke her i Thailand ihvertfald Wink

Jeg har set det igen og igen og igen i mine 15 år her.  Folk kommer til landet og tror de kan smække en forretning op med en minimal investering....og de rejser stort set alle hjem igen ligeså fattige som de var da de ankom.

Men OK, med tålmodighed kan man godt få gang i en forretning uden penge, men det kræver jo så at man har kapital at leve af indtil forretningen slår igennem. Så igen, penge ER alt når det gælder forretning.

Her må jeg lige indskyde at jeg ikke mener at TJENE penge er ALT det drejer sig om når man driver forretning. Her spiller lysten og ens interesser en større del for mig end penge....hvis jeg ikke nyder det jeg laver så gider jeg ikke arbejde med det, uanset hvor mange penge der er i det! Mit arbejde her i Thailand er faktisk min hobby Smile

det folk mener det er være lykkelige http://videnskab.dk/kultur-samfund/chokoladeeksperiment-afslorer-penge-gor-dig-mindre-lykkelig du kan også google hvorfor mange mener penge ikke er alt

i forretning verden har jeg dog aldrig højt at penge ikke betyder noget , der tror jeg du forvekslet med det andet ordsprog omkring lykken og penge og hvad rent faktiske penge betyder for lykken

poledancer.dk klik bestil shows altid god priser og lange shows

Side 2 ud af 3 (22 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere