Lunch Beat Copenhagen - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Cafe og hygge "

 

Lunch Beat Copenhagen

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 3
Tilmeldt 16. maj 12
Indlæg ialt: 1


Skrevet 16-05-2012 kl. 14:03

Hej alle Amino'er.

Nu kommer det succesrige Lunch Beat koncept endelig til København. Kom og vær med til den første session d. 31 maj og tag gerne alle dine kollegaer med under armen!

Læs mere om konceptet forneden og besøg os på www.facebook.com/lunchbeatcph

Lunch Beat bevægelsen blev startet i Sverige, for ikke mere end to år siden, i en garage beliggende i den centrale del af Stockholm. På en almindelig hverdag dansede 14 folk sammen i deres frokostpause - og elskede det. Siden har Lunch Beat spredt sig over hele verden og engageret tusindvis af deltagere, ved at tilbyde dem en unik og anderledes fællesskabende frokostoplevelse.

 

"Your week's most important business lunch." Sådan beskriver folkene bag Lunch Beat arrangementet, der skal være med til at give de dansende gæster ny energi til resten af dagen.

 

Den 31. maj vil københavnerne for første gang kunne danse med, når Lunch Beat indtager hovedstaden og tilbyder en times dans, musik og frokost. Det unikke koncept kan opleves på The Lot i Pilestræde i tidsrummet fra 12.00-13.00.

 

Og netop den 31. maj vil Lunch Beat bevægelsen tilbyde deltagere fra mindst 15 byer over hele Europa at være en del af den mest massive Lunch Beat session nogensinde. De samtidige begivenheder vil alle blive digitalt live streamet til hjemmesiden www.lunchbeat.org og være åben for alle at følge. Desuden vil hver eneste klub være i stand til at vælge mellem hvilken af de over 15 byer de vil fremvise til deres egen session.

 

Bliv en del af fællesskabet på www.facebook.com/lunchbeatcph og byd dine venner og arbejdskollegaer op til dans. Billetter kan købes på www.billetto.dk/lunchbeatcph og inkluderer et let spiseligt vegetarmåltid samt kildevand.

 

Mere info:

Christian Bruhn-Petersen

Arrangør af Lunch Beat Copenhagen

declavil@gmail.com

+45 26 21 86 67

 

Thomas Holm-Hansen

Arrangør af Lunch Beat Copenhagen

thomasholmhansen@sol.dk

+45 26 25 09 60

 

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Alt det andet er venligst sponseret af:

Besøg vores andre hjemmesider :
lll