Auktionssite - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jeg søger et godt tilbud fra dig! "

 

Auktionssite

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 3.373
Fra København
Tilmeldt 29. jun 10
Indlæg ialt: 751
Amino Plus
 
Fra Glad Gruppen
Skrevet 08-05-2012 kl. 12:08

Jeg skal bruge et auktionssite i stil med Lauritz.com.

Det skal være emneopdelt og der skal være mulighed for at lægge produkter ind med mindstepris eller blot til alm budrunde.

Herudover skal alle der byder oprette sig som brugere, før de kan deltage.

Når en bruger byder på et produkt, skal han kunne se den samlede udgift (bud, hammerslagsomkostning samt evt transportomkostning). Ved bud skal bruger samtidig have et link til handelsbetingelser samt afkrydse en accept for betingelser. Der skal naturligvis også være mulighed for at lægge et maxbud, der automatisk vil byde over andre interesserede i så fald han bliver overbudt.

Når en auktion slutter skal budvinder automatisk have en mail med besked og faktura (altså ingen oprettelse af betalingsaftale).

Brugere skal have besked via mail når de overbydes eller en vare på deres "ønskeliste" er tæt ved udløb. De skal naturligvis også kunne oprette en søgeagent der mailer dem, når et specifikt produkt oprettes på sitet.

På forsiden skal der være et nyhedsindeks samt en oversigt over de fem næste auktioner der er tæt på udløb. I højre side skal der være tre mindre reklamepladser.

Sider i alt:

- Forside
- Auktionsside med emneopdeling
- Handelsbetingelser
- Virksomhedsprofil
- Kontakt os

Det er vigtigt at designet er professionelt og afspejler en tillidsvækkende virksomhed, da jeg kommer til at præsentere projektet for meget store virksomheder og salget foregår til private kunder, der ikke skal være i tvivl om virksomhedens profil.

Dig:
Du skal vide hvad du laver, og have nogle reelle referencer til fremvisning. Du skal være seriøs med både pris, projekt og deadline.

Det er ikke nødvendigvis den billigste pris, der bliver valgt. Dermed sagt, at useriøst lave bud bliver frasorteret med det samme.

Hvorvidt projektet bliver aktuelt afhænger af hvor godt virksomhederne vi tilbyder dette nye koncept, tager imod ideen positivt eller negativt.

Vh Brian

Venligst

Brian Phillip

Amino-karma 30.349
Fra Helsingborg
Tilmeldt 3. apr 05
Indlæg ialt: 6.034
flag Amino Plus Moderator
Niels Henriksen
Skrevet 08-05-2012 kl. 17:05

Læg det ind på Freelancer sektionen så får du mange kompetente bud.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll