Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Markedsføring af webshop (pt. specialiseret i IP-telefoni)

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 29. Mar 05
Indlæg ialt: 72
Fra  christianhvid.dk Skrevet kl. 20:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg er sammen med to andre ved at skyde en webshop i luften:

http://ipone.dk

Shoppen er lige nu specialiseret i IP-telefoni og har kun produkter vi selv importerer.

Spørgsmålet er hvilken (elektronisk) markedsføring, der er mest effektiv for os. Vi har overvejet AdWords og edbpriser.dk.

Umiddelbart så synes edbpriser.dk lidt dyrt og ved siden, da vi kun har 3 forskellige produkter, og man såvidt jeg kan se betaler det samme uanset hvor mange produkttyper man har.

AdWords derimod virker umiddelbart bedre, men jeg tror at eksponeringen (vores reklame) vil komme til at lægge længere væk fra købstidspunktet end hos edbpriser, og reklamen derfor ikke vil være nær så effektiv.

Er der nogen, der har erfaringer? Eller forslag til andre reklameteknikker?
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9678
Fra  Waimea Digital Skrevet kl. 22:37
Hvor mange stjerner giver du? :
AdWords kan bestemt anbefales til et sådan produkt, men du skal være forberedt på en del arbejde da dit område er ved at blive populært blandt andre annoncører. Det driver priserne op. Til gengæld kan du målrette og filtrere dine annoncer meget præcist. 

 

Udover AdWords vil jeg bestemt også anbefale at du også lægger en strategi for hvordan du opnår gode resultater i de "almindelige" søgeresultater - også kaldet "organisk søgemaskineoptimering". Dette kan bedst sammenlignes med PR. Med PR kræver det at man ved noget om hvordan journalister og aviser arbejder. Med søgemaskineoptimering kræver det at man ved noget om hvordan søgemaskiner fungerer.

Alt efter hvor godt du optimerer dine kampagner har mine erfaringerne vist mig, at søgemaskiner næsten altid ender med at være den marketingkanal der giver den bedste samlede ROI - specielt for Internet-relaterede produkter.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere