Det er korrekt at i en restaurant er det bedst med få retter, da de alle -typisk- indenholder forskellige råvare. Men på en cafe er standarten altså lidt anderledes. Man skulle tro at du har fulgt med i med kniven for struben.. Der er det den samme kylling der er i dine Nachos, som i din sandwich, burritos, og kyllinge salat. Ligeledes er den laks i din sandwich, den samme som man bruger i lakse-salaten, lakse-wrappen og i øvrigt på brunch bordet. Så med f.eks. 5 kødvariater og 5 "retter" så har du pludselig 25 muligheder. Og det eneste du skal have på lager er 10 ting Det handler om at sætte ting i systemer, og om at styre sine indkøb. |
Mark MK:Jørgen Olsen:1. Pas på med for stort et udvalg som står og bliver gammelt - KEEP IT SIMPE - om ikke andet fra starten af, - og byg så lidt på. De par ting du starter op med skal så være rimelig fantastiske for at folk gider besøge dig.
Det er korrekt at i en restaurant er det bedst med få retter, da de alle -typisk- indenholder forskellige råvare. Men på en cafe er standarten altså lidt anderledes. Man skulle tro at du har fulgt med i med kniven for struben..
Der er det den samme kylling der er i dine Nachos, som i din sandwich, burritos, og kyllinge salat.
Ligeledes er den laks i din sandwich, den samme som man bruger i lakse-salaten, lakse-wrappen og i øvrigt på brunch bordet.
Så med f.eks. 5 kødvariater og 5 "retter" så har du pludselig 25 muligheder. Og det eneste du skal have på lager er 10 ting
Det handler om at sætte ting i systemer, og om at styre sine indkøb.
Amen brother !!! :-)