Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Søger hjælp til start af cafe!

Side 2 ud af 4 (35 indlæg)
Tilmeldt 26. Jun 10
Indlæg ialt: 1584
Skrevet kl. 16:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Jørgen Olsen:

1. Pas på med for stort et udvalg som står og bliver gammelt - KEEP IT SIMPE - om ikke andet fra starten af, - og byg så lidt på. De par ting du starter op med skal så være rimelig fantastiske for at folk gider besøge dig.

Det er korrekt at i en restaurant er det bedst med få retter, da de alle -typisk- indenholder forskellige råvare. Men på en cafe er standarten altså lidt anderledes. Man skulle tro at du har fulgt med i med kniven for struben..

Der er det den samme kylling der er i dine Nachos, som i din sandwich, burritos, og kyllinge salat.

Ligeledes er den laks i din sandwich, den samme som man bruger i lakse-salaten, lakse-wrappen og i øvrigt på brunch bordet.

Så med f.eks. 5 kødvariater og 5 "retter" så har du pludselig 25 muligheder. Og det eneste du skal have på lager er 10 ting

Det handler om at sætte ting i systemer, og om at styre sine indkøb.

Fra København K
Tilmeldt 22. Aug 06
Indlæg ialt: 3348
Skrevet kl. 17:09
Hvor mange stjerner giver du? :

Mark MK:

Jørgen Olsen:

1. Pas på med for stort et udvalg som står og bliver gammelt - KEEP IT SIMPE - om ikke andet fra starten af, - og byg så lidt på. De par ting du starter op med skal så være rimelig fantastiske for at folk gider besøge dig.

Det er korrekt at i en restaurant er det bedst med få retter, da de alle -typisk- indenholder forskellige råvare. Men på en cafe er standarten altså lidt anderledes. Man skulle tro at du har fulgt med i med kniven for struben..

Der er det den samme kylling der er i dine Nachos, som i din sandwich, burritos, og kyllinge salat.

Ligeledes er den laks i din sandwich, den samme som man bruger i lakse-salaten, lakse-wrappen og i øvrigt på brunch bordet.

Så med f.eks. 5 kødvariater og 5 "retter" så har du pludselig 25 muligheder. Og det eneste du skal have på lager er 10 ting

Det handler om at sætte ting i systemer, og om at styre sine indkøb.

Amen brother !!! :-)

Tilmeldt 26. Jun 10
Indlæg ialt: 1584
Skrevet kl. 19:03
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5,0 stjerner givet af 1 person

Jørgen Olsen:

Mark MK:

Jørgen Olsen:

1. Pas på med for stort et udvalg som står og bliver gammelt - KEEP IT SIMPE - om ikke andet fra starten af, - og byg så lidt på. De par ting du starter op med skal så være rimelig fantastiske for at folk gider besøge dig.

Det er korrekt at i en restaurant er det bedst med få retter, da de alle -typisk- indenholder forskellige råvare. Men på en cafe er standarten altså lidt anderledes. Man skulle tro at du har fulgt med i med kniven for struben..

Der er det den samme kylling der er i dine Nachos, som i din sandwich, burritos, og kyllinge salat.

Ligeledes er den laks i din sandwich, den samme som man bruger i lakse-salaten, lakse-wrappen og i øvrigt på brunch bordet.

Så med f.eks. 5 kødvariater og 5 "retter" så har du pludselig 25 muligheder. Og det eneste du skal have på lager er 10 ting

Det handler om at sætte ting i systemer, og om at styre sine indkøb.

Amen brother !!! :-)

Er det positivt eller negativt hehe Wink

Fra København K
Tilmeldt 22. Aug 06
Indlæg ialt: 3348
Skrevet kl. 11:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Det et naturligvis positivt.

Med lidt fantasi kan man få en masse ud af næsten ingenting.

Og hvis der er noget nystartede cafeer tit har stort overskud af, - så er det tid, - altså når cafeen er etableret, - og bare venter på at omsætningen tager fat.

Tilmeldt 7. Aug 11
Indlæg ialt: 40
Skrevet kl. 15:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Tamer gamle dreng :)

Mit bedste råd er: Hold dig væk fra den branche :) damn... for sent.... :P

Hvad hedder stedet, så vil jeg da kigge forbi en dag?

Good luck

Stefan

Slavehandel.dk er alle de små jobs samlet på et sted. Få hjælp til ALT.

Tilmeldt 26. Jun 10
Indlæg ialt: 1584
Skrevet kl. 16:05
Hvor mange stjerner giver du? :

StefanPatti:

Mit bedste råd er: Hold dig væk fra den branche :) damn... for sent.... :P

Var det for sjov, eller mener du det? Og i så fald, hvorfor?

Fra København K
Tilmeldt 22. Aug 06
Indlæg ialt: 3348
Skrevet kl. 16:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Mark MK:

StefanPatti:

Mit bedste råd er: Hold dig væk fra den branche :) damn... for sent.... :P

Var det for sjov, eller mener du det? Og i så fald, hvorfor?

Det må være den høje konkursrate :)? Nogen gange tror jeg næsten der hviler en forbandelse over branchen.

En anden forklaring kan være at cafe-ideen er nem at få, - og at der derved også tiltrækkes talentløse mennesker.

Fra Aarhus N
Tilmeldt 20. Dec 05
Indlæg ialt: 905
Fra  Amero GodeKasser Skrevet kl. 16:46
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Tamer,

Hvor fedt at du ønsker at starte en café op.

Har du gjort dig nogle tanker i den forbindelse, hvor skal den ligge - husk beliggendehed er vigtigt og bestemt afgørende for din omsætning, idet med en dårlig placering ville du skulle bruge flere penge på markedsføring.

Er byen en større by, er facebook et godt medie at nå langt omkring med - husk at få dine kunder ind og omtale din gode mad,service eller stil.

Find også ud af hvilken stil du ønsker at køre og lav en langsigtet plan, og hav en plan B hvis Plan A ikke holder helt som du forventer.

- Lav dig et budget, få e-conomic fra starten og spar med din revisor om hvordan i skal styre udgifterne - det er uhyre vigtigt så du ikke går konkurs- måske med et kasseapparat som automatisk bogfører for dig ?

Alt efter om din cafe er med tjener ved bordene eller bestilling ved kassen , er dit personale uhyre vigtigt - det er derfor vigtigt du vælger de rette personer, og træner dem til at blive endnu bedre i salgsfremstilling, takt og tone - samt for guds skyld det uundværlige "overblik" således ingen kunder føler de venter eller bliver "udelukket"

Held og lykke med det hele!

Fra Århus
Tilmeldt 15. Jun 08
Indlæg ialt: 28
Skrevet kl. 17:00
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej allesammen! - Mange tak for jeres indlæg og hjælp.
Allerede nu er hjernen sat yderligere igang.
Men jeg er faktisk nået ret langt. Beliggenheden og lokalerne er på plads (århus).
Konceptet er klart & kokke er ved at udarbejde menukortet.
Det eneste der mangler er det endelige "go" i forhandlingerne, og self. at finde personalet.
Endnu en gang - mange tak.

Fra Århus
Tilmeldt 15. Jun 08
Indlæg ialt: 28
Skrevet kl. 17:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej stefan:) Du ved jo godt restaurationsbranchen er min branche. Efter natklub må det næste skridt være cafe jo. Når stedet bliver officielt får du en personlig invitation til receptionen:)

Side 2 ud af 4 (35 indlæg)