Ansæt dygtigt personale, det koster lidt mere. Men til gengæld får du så meget ekstra for pengene. Når du skal ansætte køkkenpersonale, så sørg for at de også besider evnen at strukturere ting.
Sørg for at personalet lære kortet INDEN første dag.
Sørg for at tjekke op på alt det ingen tjekker. Det er f.eks. jeres generator til kølerum, de skal vedligeholdes en gang om året.
Sørg for at slå på noget ingen andre caféer kan. Find ud af hvad de andre ikke har i området. Tag gerne ud og spis på dine konkurrenters steder for at mærke hvordan det er hos dem.
Rent service og hvis der er skår i noget - ud med det!
Indkøb - Pres priserne, nu ved jeg ikke hvor du har tænkt dig at handle. Men det er muligt at presse listepriserne når du handler for meget. Det kan godt være at du skal vente f.eks. et halvt år så de kan se hvad du køber for. Men indenfor 1 år skal du stadig ikke betale listepriser - I hvertfald ikke for alt, herunder kød & grønt
Hvis der er noget specifikt så er du velkommen til at sende en pm.