Hej Sønderjyden
Der er slet ikke noget tvivl om at chokolade er godt og at der bliver spist alt alt for meget dårligt chokolade - men søger man lidt på nettet eller ser sig lidt for, når man handler ind, så vil man hurtig se at der fremstilles masser af god chokolade i Danmark.
Der er heller ikke nogen tvivl om at der bliver solgt alt alt for meget chokolade med prædikatet 'kvalitet', specielt på nettet, selv om at der reel er tale om dårlig kvalitet - hvad er kvalitet?
Det jeg mangler på¨jeres side er hvad, hvor og hvordan og ikke mindst jeres holdning til hvad kvalitet er.
Jeg kan ikke finde noget som helst om hvilke råvarer der anvendes, hvor chokoladen kommer fra eller hvem der producere den og ikke mindst under hvilke forhold den produceres.
Det vil oppe jeres side gevaldig, hvis disse informationer kom på og vil understrege jeres seriøsitet. Nu har jeg ikke smagt jeres chokolade men hvis den er så god som i antyder ja så brude der jo ikke være noget problem i at oplyse alt om jeres chokolade.
Jeg må jo erkende at jeg efterhånden også har lidt erfaring omkring cacaobønner og behandlingen af disse.
En person som jeg har stor respekt for indenfor chokolade er Peter Beier (http://www.peterbeierchokolade.dk/) hvor han har taget det fulde skridt i relation til kvalitet og købt sin egen plantage for at have den fulde kontrol men også for at kunne dokumentere hvad, hvor og hvordan.
Håber at i kan bruge ovenstående til noget.
De bedste kaffe hilsner
Søren